Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8774885 www.bgdnes.bg

Мис България отваря детска градина

Радинела подхваща нов занаят далеч от модния бранш

От миска до директорка на детска градина. Това е новата мечта на Радинела Чушева.
Мис България 2019 се заема с трудната задача да направи уютно и удобно място, където родителите спокойно могат да оставят своите деца. Първоначалният й замисъл е да направи детски кът, който впоследствие да превърне в градина.
"Не искам да издавам нищо все още. Искам първо да се случи и след това да говоря", сподели пред "България Днес" Радинела.
Бившата адреналинка разкри, че има намерение малко да се отдръпне от медийните си изяви. Тя ще ограничи участията в ревюта и модни форуми, за да може по-добре да се подготви за отварянето на детската градина. Очаква се тя да заработи най-рано наесен.
Ради, чието хоби са пътешествията, най-накрая успява да ги поднови. Тя споделя, че вече е стартирала любимите си пътувания след края на извънредното положение. Най-красивата българка за изминалата година вече няколко пъти отскача до Гърция, откъдето пуска свои разголени снимки, с които радва почитателите си.
"Вече не се страхувам толкова", каза миската.
Освен начинанието си, свързано с деца, Ради успява да завърши и курс по грим през последните месеци. Самата тя споделя, че желанието й да се научи на тънкостите в занаята е по-скоро за лична употреба, отколкото за някакви бизнес планове.


Макар да иска да избяга от публичния живот, Мис България е зорко следена от 10 хил. души в инстаграм. Всяка нейна предизвикателна снимка за секунди се превръща в хит и често обикаля родните клюкарски сайтове. Ради упорито успява да скрие голяма част от личния си живот, като не издава, а дори и не загатва има ли мъж в живота си и кой е той.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама