Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8774907 www.bgdnes.bg

Плеймейтки ЩУРМУВАТ Слънчака

Красавиците веят силикона край плажа, през карантината стягат барабанчетата

Никога не е имало толкова много силикон на Слънчев бряг! Армия от напомпани красавици шурмуват плажовете в курорта.
Едни от най-популярните плеймейтки решиха да подкрепят родното Черноморие и да почиват в България, вместо да киснат в километричните опашките на границата в Гърция.
Сочните мадами без капка свян захвърлиха дрехите и останаха по изрязан бански, който показва пълните прелести на плеймейтките.
Първа сезона откри победителката в конкурса "Мис Плеймейт" Михаела Тодорова. Русото изкушение събра погледите на всички плажуващи. Облечена в светлосин бански, Мишето развя силикона. А гръдната й обиколка не е далеч от тази на най-популярната спасителка на плажа - Памела Андерсън.
Една от най-атрактивните плеймейтки - Анна-Мария Чернева, посрещна Джулая на морето. Знойната мадама с непърпение очаква изгрева на слънцето в първия ден на юли.
На плажа Анна-Мария Чернева показа защо е победител в конкурса "Мис Силикон". Плеймейтката едва удържа "момичетата" да не излязат на свобода. Огромните бомби на звездата от "София ден и нощ" за малко да изхвръкнат от тесния й бански.


Анна-Мария наваксва пропуснатото, докато целият свят бе изолиран заради коронавируса. Сексапилната бръмчалка му отпусна края край морето. След дневния плаж нощем Чернева се насочва към баровете, където да купонясва до ранни зори. В едно от нощните заведения плеймейтката е в компанията на видния бохем Мариан Вълев.


Бившата любима на Христо Сираков - Дениз Хайрула, също събира тен на Слънчака. Участничката в конкурса на Слави Трифонов показа колко й е стегнато дупето. Брюнетката и преди имаше сочно барабанче, ала след два месеца тренировки задните й части имат идеалната форма на праскова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама