Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8777237 www.bgdnes.bg

"Черно море" с два теста

Съперникът на „Царско село“ – „Черно море“, направи два теста след мача в София. Първоначалните проби са направени на 3 юли. Тимът се завръща в 6 сутринта във Варна, а в 13 ч. отива на изследвания. Според лаборантите тези проби не отразяват състоянието на играчите, защото са направени прекалено бързо след контакт със заразен. „Оказа се, че трябва да са минали 48 часа, за да може анализът да е точен“, обясни пресаташето на „Черно море“ Ивайло Борисов.

Шефовете на „Черно море“ пратиха отново футболистите на тестове в неделя. Очаква се резултатите да са ясни в понеделник. След прибирането във Варна футболистите са направили една възстановителна тренировка. За неделя следобед беше планирано още едно занимание, но до последно не се знаеше дали ще се проведе.
„Черно море“ трябва да играе с „Арда“ във вторник. Срещата е първи кръг от плейофите за излъчване на последния участник в европейските клубни турнири. При успех „моряците“ ще се изправят в събота срещу победителя от другата двойка „Ботев“ (Пд) – „Етър“.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама