Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8779119 www.bgdnes.bg

Любо Киров пак контузи крак!

Отново в болница, отново гипс 

"Не му върви на този човек", тюхкат се Павел и Венци Венц

Отново в болница по спешност постъпи Любо Киров! Певецът нито кашля, нито има висока температура - не става дума за коронасимптоми. Любо Киров отново контузи крак, и то в най-неподходящото време - часове преди общото му парче с Павел и Венци Венц "Не бих могъл" да спечели важното отличие "Най-добра песен на годината" на церемонията по връчването на наградите на БГ радио.
"Не му върви на този човек с краката!", съчувстват му колегите Павел и Венци Венц, които взеха вместо него наградата. Те разкриха, че по време на репетицията преди раздаването на съботните призове в Пловдив Любо Киров успява да се контузи и веднага е откаран в болница, където постъпва в операционната.
Това не са излишни приумици на Любо Киров. Бившият фронтмен на група "Те" има неприятен опит с травмите на краката. Преди почти 10 години и отново в разгара на лятото той преживя тежък инцидент на една варненска сцена. Падна и счупи крак, но за лош късмет травмата бе сериозна. След седмици в гипс и операция Любо Киров проходи с патерици и с горчива гордост показваше на телефона си една рентгенова снимка. На нея се виждаше костта, подсилена с няколко пирона. Затова и заради съботното контузване веднага Любо Киров бе закаран в болница.
"Изпратихме му видео от връчването на наградата, да ни види!", споделиха Павел и Венци Венц, след като взеха приз за "Най-добра песен на годината".
В надпреварата на БГ радио, където слушателите гласуват и избират победителите, триумфира Ицо Хазарта - взе награди за "Най-добър албум" и "Най-добър текст", като бе отличен и за "Най-добър БГ изпълнител". Нищо неочаквано предвид успешното му представяне и на хип-хоп наградите по-рано тази година.
Още по-неизненадващо за "Дебют на годината" отличие взе Алма, щерката на Саня Армутлиева. "Още се опитвам да приема отличието, да осъзная, че не е сън. Малко е шок за мен, защото само преди година си бях в стаята с китарата и просто дрънках, а днес получавам награда", казва Алма, която е същински клонинг на майка си визуално.


Церемонията се проведе в събота вечерта в Античния театър в Пловдив, където бяха продадени билети само за 50% от местата като част от противоепидемичните мерки, свързани с овладяването на пандемията от китайския вирус. На сцената нямаше обичайните прегръдки и ръкостискания. Вместо това поздравите бяха с актуалните в момента допирания на юмруци или лакти, но без близък човешки контакт.


Сред останалите победители са Михаела Филева ("БГ изпълнителка"), "Скандау" ("БГ дует"), Миро и Койна Русева ("Най-добър БГ клип"), Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" ("БГ група"), "Ритон" ("БГ вдъхновение"). С награда се размина варненката Дара.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама