Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8779138 www.bgdnes.bg

Не отбягвайте Моника Валериева! Тя е негативна!

Силиконката си прекрати морето на пожар, върна се в БГ, за да се тества 

Най-хубавото чувство на света не е да удариш джакпота, най-хубавото усещане е да си отвориш резултатите от тестовете и да прочетеш, че си нямаш СПИН, нямаш хепатит, нямаш сифилис, че нямаш COVID-19.
Тази неописуема радост изпита Моника Валериева. Силиконката си направи тест по метода PCR в събота сутринта и удари емоцията си в тавана от радост, когато прочете думата "отрицателен" в графата "резултат".


"Когато получиш исканото - Бог те направлява! Когато не получиш исканото - Бог те предпазва!", написа в типичен философско-дискотечен стил Моника Валериева. Тя няколко пъти бе в болница покрай паникатаките, които я удряха внезапно в последните години. Около обира на дома й в Студентски град, откъдето апаши отмъкнаха 400 бона, тя също се чувстваше зле и имаше паникатаки. И как не, да заработиш 400 бона не е шега работа. На всеки би му прилошало, ако трябва да мине през същия гърбеж отново, докато ги заработи с пот на челото.
Съвсем не без причина се тества Моника Валериева в първите дни на юли. Нейна приятелка дава положителен тест и Моника веднага проверява да не е също заразена.

Реклама

"Последният ми контакт, преди да замина за почивката си в Санторини, бе с моя приятелка, която не е знаела, че е била заразена с COVID-19! След симптоми и направен тест тя е с положителен резултат! Пресметнато спрямо нейното състояние, тя се е заразила на нашето Черноморие в съответно заведение! Веднага ми се обади, за да ми каже, а аз веднага прекратих почивката си и се върнах в България при спазване на всички мерки. Нямаше как да продължа да обикалям из Миконос при възможност да разпространявам зараза. Тестът ми е негативен!", разказва самата Моника Валериева.


"Нито в Сърбия, нито в Гърция хората са по заведенията освен в Халкидики! Докато не дойде до вашата глава, не знаете какъв стрес е! Пазете се! Летищата, хотелите са под жестоки мерки, сезоните в Миконос, Монако и т.н. са буквално съсипани и не заради мерките - хората се пазят! А аз благодаря на Господ! Въпреки че не се събирам сред тълпи, не бях застрахована! И за в бъдеще не съм!", заключава Моника.
Ако я видите навън, не я отбягвайте - тествала се е и е отрицателна!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама