Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8779851 www.bgdnes.bg

Топюристи дават онлайн безплатни съвети за земеделска земя advertorial icon

Дигиталната платформа на „Агрион“ за управление на земя вече има специална секция за правни консултации

Наследници, които имат земя, но не желаят да я стопанисват заради сложни правни проблеми, могат да попитат безплатно топюристи как да печелят от нея.

Добрата новина е, че това ще става дигитално, от всяка точка на България и света, където и да живеят собственици на българска земя.

Предложението е на лидера в поземлените отношения „Агрион“, а консултациите се провеждат през сайта на компанията, където има изградена нарочна секция https://www.agrion.bg/bg/legal/.

От предложението могат да се възползват собственици на земи и наследници на ниви, както и всички, които искат да разберат как могат ефективно да стопанисват земята си или да купят земя. За първи път тази услуга е достъпна и за българи, които притежават имоти, но живеят зад граница.

Освен през секцията в сайта клиентите могат да се свързват с юристите на „Агрион“ през безплатния национален номер 08001166, както и през системата за чат на живо на сайта. Експертите на „Агрион“ са на разположение за обстойна консултация за всички аспекти на сделката.

Консултация могат да направят също собственици на земя, арендатори и хора, които искат да купят или да продадат земеделски терени.

„Новите технологии са не само предизвикателство за имотния сектор, но и възможност да стигнем до максимален кръг от хора, които имат нужда от правен съвет. С новата ни платформа за управление на земя стигаме до всички, които се интересуват от земята си, но нямат възможност да се консултират с експерт как да я управляват. На разположение сме да разясним на клиентите всички аспекти на евентуална сделка за покупко – продажба на земеделска земя“, заявиха от „Агрион“.

Според юристите на „Агрион“ е грешка човек да не се интересува от земята си въпреки правните пречки. Понякога решението е елементарно, но трябва компетентен юридически съвет, който сега може да се получи безплатно. Правистите на „Агрион“ са доказали, че намират решения на случаи дори с по 30 собственици от различни части на страната и чужбина.

Съветите са изключително полезни и за хора, които живеят зад граница, но притежават земя. Те могат да се консултират безплатно за начините, без да се налага да пътуват до България.

През последните години арендаторите също имат сериозен интерес към юридическите услуги на „Агрион“. Най-честите проблеми са свързани с правата и задълженията по договорите, с декларирането им и дублирането на договори за едни и същи имоти.

Специалистите на „Агрион“ могат са полезни и на тези, които имат проблеми с договори са наем и аренда. Често собствениците, които живеят в големите градове, не са наясно с процедурите и правата си и търсят юридическа помощ, за да получат адекватно заплащане за собствеността си. Тези, които не са доволни от досегашните си контракти, могат да получат съвет как да прекратят неизгодния си договор за аренда, за да получат по-добри условия.

"Агрион" е първата българска компания, която надгради професионалните стандарти за управление на земеделска земя с най-модерните технологии.

Реклама
Реклама
Реклама