Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8784631 www.bgdnes.bg

Мария Игнатова сменя Венета Райкова в "Папараци"

Блондинката не иска повече да работи с Рачков

Иван и Андрей й дават в пъти по-висока заплата от Маги Халваджиян

Мария Игнатова няма повече да вижда Димитър Рачков. Двамата не са заедно от години, но доскоро работят в "Господари на уеба". Срещите им в студиото вече остават в миманса.
Красивата блондинка има нова работа. Мария приема предложението на Би Ти Ви да стане лице на "Папараци". Игнатова ще смени на горещия стол Венета Райкова.
Мария решава да скъса с Маги Халваджиян, след като получава колосална оферта от частната телевизия. Продуцентите Иван и Андрей я припалват с тройно по-висока заплата.
Мария иска да работи в телевизията. Тя направи шеметна кариера в "Господари на ефира". Когато предаването бе свалено от малкия екран и преместено в интернет, знойната блондинка остана, защото не успя да се уреди с друга работа. Щом получава офертата, Игнатова я приема, без да се замисли.


От есента предаването поема в нова насока, различна от досегашната. Първата промяна е името. Шоуто вече ще се казва "Папараци - ново 20!". И ще се трансформира в първия по рода си комедиен телевизионен таблоид в България.
"Предаването ще продължи да наблюдава българските звезди, но с повече хумор. Главни действащи лица отново ще бъдат популярните личности в България, които дори и не подозират, колко ще се смеят със самите себе си", казват от Би Ти Ви.


Това е поредна рокада в "Папараци" в последните няколко години. Николета Лозанова бе лице на шоуто от 2014 година до 2017. Най-желаната жена в България бе сменена от Венета Райкова. Блондинката също изкара три години в частната телевизия, преди да стане от стола на "Папараци".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама