Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8787838 www.bgdnes.bg

Калин Врачански: Лудо влюбен съм!

Не смятам да подписваме, но никога не съм имал по-сериозна връзка

Плачете жени! Ридайте девойки! Калин Врачански е влюбен! И то не просто влюбен, а изгубил ума си по новата си изгора.
"Преживявам пандемията с помощта на Александра. Лудо влюбен съм и ако не е тя, не знам как щях да се чувствам сам вкъщи толкова много време."
Така звездата Калин Врачански се обясни в любов на Александра, красивата художничка, с която върти любов от няколко месеца. В момента актьорът работи върху втора песен, която също смята да подари на любовта на живота си.
"Написах песен за Александра за рождения й ден. Обадих се на един приятел сценарист, който написа текста, но оставаха едни два дни. Друг приятел музикант успя да се справи с кратките срокове и направи музиката и после аз я записах. Стана летен хит", похвали се влюбеният Калин, който по време на пандемията се отдал и на много тренировки, готвене и кино.
Актьорът призна още, че половинката му готви отлично, а неин специалитет са сладките и солени мъфини.
"Засега няма да се женя, по едно време ми минаваше такава мисъл през главата, но вече смятам, че подписът би развалил една чудесна връзка, а аз не искам това да се случва и между нас, макар нещата да вървят много сериозно, никога досега не съм се чувствал по този начин", с усмивка заявява актьорът.
Кино и театралният любимец е сред най-желаните ергени у нас, а в близкото минало той преживя няколко болезнени връзки със свои колежки, най-дългата от които бе със Силвия Петкова. С днешна дата двамата дори не са добри приятели, а само познати.
Актьорът от "Господин Х и морето" и "Стъклен дом" постоянно получава есемеси както от влюбени тийнейджърки, така и от дами на средна възраст. Приятелката му изобщо не е ревнива, което всъщност го впечатлило най-много. Александра не се интересувала и от бившите на Калин.
Двамата се запознават покрай актрисата и модел Диляна Попова, жената, с която в момента на семейни начала живее Асен Блатечки. Калин и Алекс се видели за първи път в детска занималня по рисуване, където тя дава уроци, а Диляна водела там сина си Борил. Врачански веднага харесал младата художничка, а днес признава, че само заради нея успял да пребори депресията от месеците затворен у дома.
"Винаги съм имал страхотно и задружно семейство. Всички много се подкрепяме и съм щастлив, че намерих Алекс. Тя е най-големият ми късмет", признава още звездата от "Стъклен дом".
В момента Врачански заедно с Ваня Щерева отсяват аудиосценарии, в които да участват и двамата. Актьорът чете в най-слушания аудиосериал в момента - "До дъно".
"Много ми е интересно да "съблазнявам" публиката само с гласа си. Всъщност не превключвам бързо от образ в образ, а по-скоро работя с отношението на героя в историята. А тази в "До дъно" е много интересна. Разказва за бивш следовател, който минава в сферата на детективския бизнес, но за съжаление става алкохолик. Този човек в един момент се възражда и започва да работи отново, след като една история го "хваща за гърлото". Чрез нея се връща в миналото и е много интересно. 30 минути е една серия", обяснява "новата" си роля Калин Врачански.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама