Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8787936 www.bgdnes.bg

Андреа не може да намери нов мъж

Мечтае за пет деца

Певицата отслабна без проблем, сваля 10 килограма

Без нов мъж е Андреа. Въпреки че се раздели с Кубрат Пулев преди месеци, певицата още не се е впуснала в любовна авантюра.
Кандидати за сърцето на блондинката със сигурност не липсват. Мераклиите на Андреа се страхуват от бившия приятел на изпълнителката - Кобрата. Част от мачовците се притесняват, че в един момент боксьорът може да поиска да си върне Андреа и те да станат ненужни.
Друга причина певицата да е сама е, че още не се чувства готова да се залюби. Кобрата и Андреа бяха заедно дълги години. Певицата преживява доста по-трудно края на връзката си с най-добрия ни боксьор.
"Нямам нов мъж. Мечтая за голямо семейство с поне пет дечица и човек, когото да чувствам като опора във всеки един аспект", казва Андреа.
Певицата предприема важна крачка в живота си. Андреа се заема със задача да се втали и да спре подигравките към нея. Както е известно, изпълнителката е обект на чести нападки за формата на тялото си и за обработването на снимките си.


Бившата на Кобрата набляга на здравословното хранене и тренировки с личен фитнес инструктор. Фолкаджийката е амбицирана да влезе във форма. Раздялата й с Кубрат Пулев я мотивира най-после да отслабне.
На скорошно събитие Андреа показа, че тренировките имат огромен ефект. Облечена в черна секси рокля, която е по нея, ясно си личи, че певицата е видимо отслабнала.
Само за месец Андреа сваля цели десет килограма. Певицата е категорична, че ще продължи да спазва диета, докато не влезе в топформа.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама