Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8789031 www.bgdnes.bg

Георги Иванов-Гонзо заяде"червените": Бием всички ЦСКА-та

Легендата на "Левски" и спортен директор на "Локо" (Пд) Георги Иванов-Гонзо захапа "червените" преди мача между двата тима на "Лаута". Един от кошмарите на ЦСКА в миналото изтъкна, че през последната година "черно-белите" са победили "всички ЦСКА".
"Не смятам, че ЦСКА е по-голям дразнител - заяви Гонзо. - Надяваме се да бъдем добре подготвени. За 1 година бихме всички ЦСКА - първо "Литекс", после ЦСКА 1948 - малкото ЦСКА, след това и ЦСКА-София. Доста футболисти се отпуснаха малко повече. Надявам се сега всички да бъдат мотивирани. Търсим задължителна победа. Срещу ЦСКА е мач, който кара публиката и футболистите да дават всичко от себе си." 


Иванов потвърди, че трима играчи от отбора имат симптомина коронавирус. Това са вратарят Илко Пиргов, Бинсент Карагерен и Кенан Муслимомич. Целият отбор е тестван, като официалните резултати се очакваха снощи. Самият Гонзо е дал отрицателен резултат. Според неофициални информации има и около 50 заразени фенове от шумните купони след спечелената Купа на България срещу ЦСКА. "Имат симптоми, но не е сигурно дали е коронавирус - обясни Иванов. - Имат температура, боли ги гърлото. Сигурно има сезонни вируси със същите симптоми. Направили сме всичко възможно да са изолирани."
От лагера на ЦСКА са максимално мотивирани за победа на "Лаута", която поне малко да реваншира "червените" за загубената Купа на България. "Армейците" водят жестока битка за второто място и директно класиране за Лига Европа. В момента позицията се държи от "Левски", който снощи гостува на шампионите от "Лудогорец".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама