Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8789073 www.bgdnes.bg

Драма с къщата на Гигс

Богатите също плачат...
Райън Гигс, който умееше да прави всичко на футболния терен, цели 18 месеца удря на камък в желанието си да продаде прекрасното си семейно жилище за 3,5 млн. лири в Манчестър. Къщата е страхотна, но купувачи липсват и това вероятно ще накара легендата на "Манчестър Юнайтед" да свали от цената, коментира "Сън". Райън решава да се отърве от имота, след като приключва с тежък развод и решава да започне живота си начисто. Гигс се заплете в мрежа от скандални разкрития за изневери и това сложи край на брака му с вече бившата му съпруга Стейси.

Жилището, което настоящият мениджър на Уелс продава, е пълно с купища екстри и мнозина се питат дали липсата на купувач не е заради притеснението, че имотът носи лош късмет и е заредено с негативната енергия на една семейна драма. Защото дори и за цена от 3,5 млн. лири къщата има какво да предложи. Бившият халф купува имота през 2004-а, като тогава плаща за него 1,94 млн. паунда. Разрушава старо викторианско имение и строи нова къща с пет спални. Нещо, което не се харесва на съседите, и те дълго протестират срещу решението му. Все пак Гигс получава разрешение от общината и изгражда новия дом. Към него има голям гараж за колите му и закрит басейн. Разполага с лъскава черна кухня, наподобяваща пещера, киносалон и собствен фитнес. 
Подобен проблем имаше и друга футболна легенда на Англия.
Джон Тери беше принуден да свали цената на къщата си в Лондон, за да намери купувач. През март той пуска за продажба луксозния си имот и иска за него 5,5 млн. паунда. Кризата около коронавируса застига и имотния пазар и интерес към къщата с шест спални няма. Това кара Тери да свали цената с 500 000 лири. Тони, съпругата на бившия защитник, не иска да живее в този дом, защото през 2017 г. в него нахлуват крадци и и задигат бижута за 400 000 паунда.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама