Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8791606 www.bgdnes.bg

Всеки срещу всеки в "На кафе"

Бившата "Господарка" се цели в мястото на Гала

Банда Банда и Ева Веселинова в чудовищен скандал, не могат да се помирят

На нож са всички панелисти в "На кафе". Коментаторите на Гала са в сериозен конфликт от известно време, научи "България Днес".
Въпреки старанието да не го демонстрират поне в ефир Ева Веселинова и Андреа Банда Банда са тежко скарани. Редовно в предаването те си хвърлят по някоя неуместна шега, което още повече засилва твърденията, че между тях има вражда.
Бившата репортерка на "Господари на ефира" Ева не пропуска да се заяде с колежката си всеки ден. Уж на майтап, тя сипе неуместни коментари, насочени изцяло към Андреа.


Това адски вбесява Банда Банда, издават източници от "На кафе". Наложило се Андреа да се отдели от останалите панелисти, само и само за да е далеч от най-голямата си врагиня - русото изкушение Ева.
От известно време филмовата влогърка сяда на сериозна дистанция от колегите си Гала, Патрашкова, Юлиан Константинов и Илиян Любомиров и Веселинова.


Ева е в конфликт и с останалите панелисти. Веселинова, която участва в конкурса "Мис Плеймейт" преди години, и Гала също са в много обтегнали отношения, издават от кухнята на предаването.
Надарената блондинка се гласяла за заместничка на дългогодишната водеща. И затова не цепи басма на никого, особено на Гала.
На няколко пъти Ева успя да изкара извън релси емблемата на "На кафе" с изказвания. Гала дори й се скара публично в ефир преди броени седмици. Наложи се продуцентите да пуснат реклами, за да може зрителите да не видят ожесточения спор между двете блондинки, които продължил повече от 5 минути.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама