Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8793830 www.bgdnes.bg

Фризьор подстригва върху мотор

Професионализъм на висока скорост 

Тодор оформя прическа, докато возилото е на една гума

Фризьор прави прическа, докато се вози на мотор! Още по-впечатляващото е, че това се случва, докато возилото се движи по пуст път на една гума.
Видеото с нетрадиционното изпълнение на професионализъм на висока скорост се превърна в хит в социалните мрежи и генерира близо 9000 гледания.
30-годишният Тодор Минчев има опит във фризьорството повече от десетилетие и решава по нетрадиционен начин да покаже уменията си.
"Видях подобно видео в интернет. Правено е в чужбина и реших да опитам и аз да го пресъздам. Държа да уточня, че всичко се случи на затворен път, нямаше движение на други превозни средства. Заради липсата на каски бяхме предупредили лекар, който беше в близост и можеше да реагира веднага, ако нещо се случи", разказа пред "България Днес" смелчагата, който работи във Велико Търново.


Минчев сподели още, че подстригването на момчето, което управлява мотоциклета, не е станало перфектно заради работата в движение и голямата еуфория. Но в крайна сметка не толкова резултатът е бил важен, колкото Тодор да покаже един различен поглед към фризьорството.

Реклама


"В никакъв случай не правете подобно изпълнение, защото е много опасно и всяка грешка може да е фатална. Казвам го, за да не стават инциденти и някои млади момчета да решат, че могат да опитат. Не карайте бързо и на една гума, не правете нещо подобно", добавя със сериозен тон 30-годишният фризьор.
Минчев разкрива, че скоро ще направи и ново видео, но ще се подготви повече, за да бъде професионално заснето, а не с мобилен телефон. Ще вземе и повече предпазни мерки, тъй като вече има опит и иска да дава добър пример.


Минчев в продължение на 7 години е живял и работил в чужбина - Великобритания, Шотландия, Норвегия и Нидерландия. В крайна сметка решава да се върне в България и започва работа в салон в София. Точно преди началото на пандемията напуска и се установява във Велико Търново, където продължава да е и в този момент.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама