Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8793966 www.bgdnes.bg

Тончо при Слави след 23 години

Токмакчиев гостува на "Ку-ку бенд" и Камен, чака се Марта Вачкова

Една от най-големите войни в българския шоубизнес е на път да приключи. Тончо Токмакчиев отиде при Слави Трифонов 23 години след разрива помежду им. Ледовете явно се разтопяват.
Тончо гостува в телевизията на Дългия – "7/8", в сряда вечерта, с което изненада всички, запознати с отношенията между двамата. Все пак участието на Токмакчиев си има и своето логично обяснение. Той бе специален гост във "Вечерта на Бенда", където водещ е неговият добър приятел Камен Воденичаров.
"След 23 години отново с вас. Хубаво ми е", обърна се Тончо към музикантите.
Предаването бе посветено на албума "Рома ТВ" - един от първите на "Ку-ку бенд", издаден през 1994 година. В него дейно участие взима самият Токмакчиев. Тончо изпя три от песните, сред които е и големият хит Sweet chalga in time ("Стар крадец си, тате").
Той и Камен се върнаха в спомените си към времената, когато бяха заедно със Слави Трифонов, Марта Вачков, Васил Василев-Зуека и музикантите от "Ку-ку бенд". Най-милият от тях беше за концерта в Пловдив пред 45 000 зрители по време на първото им турне.
Не липсваха и закачки към Дългия, но те бяха много малко и някак незлобливи. А Вачкова бе наречена Добринка. Причината - правела се на добра, а иначе била змийче.
"Тончо, не си мръднал", похвали го Евгени Димитров-Маестрото. Това предизвика бурен смях от страна на Токмакчиев.
Той засипа с похвали сценариста Ивайло Вълчев, който е текстописец на повечето песни от "Рома ТВ".
"Все пак и той е бургаско чедо като мен. Нашата школа е доказана", обяви Тончо.
Накрая актьорът получи покана да участва и при представянето на следващите два албума от антологията на "Ку-ку бенд". Без да се замисли, Тончо даде своето съгласие.
Гостуването на Токмакчиев буквално подлуди феновете на "Куку" и "Каналето". Те засипа с коментари профилите на Камен Воденичаров и музикантите, които качиха снимки с него. "Най-добрите заедно! Чакахме с нетърпение това да се случи!", "Браво, момчета! Съединението прави силата", бяха само част от коментарите.


"Събота вечер е свободна, може да се възкреси пак "Каналето" или "Шоуто на канала", написаха мнозина, имайки предвид програмната схема на 7/8 ТВ. И бяха зарадвани от отговора на Камен.
"Супер идея! Ще я обсъдим", обяви Воденичаров.
"България Днес" потърси Тончо Токмакчиев за повече подробности около гостуването му в 7/8 ТВ, но той бе на репетиция и не можеше да говори. Научихме, че освен него Камен е поканил и Марта Вачкова да му гостува в "Часът на Бенда". Тя е дала своето съгласие. Така че се очаква още едно знаменателно появяване по телевизията на Слави!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама