Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8795697 www.bgdnes.bg

Преслава отсвири Галена

Единствена от фолксредите не й пожела бързо оздравяване

Без подкрепа от бивша приятелка се оказа Галена в труден момент.
Преслава явно не успява да преглътне достойнството си и така и не пожела на колежката си бързо оздравяване, след като Галена сподели, че е заразена с коронавирус. Наблюдателни фенове отбелязват, че само и единствено Преслава не се отчита под снимката на Галена и сина й в мрежата, където става ясно за болестта. Докато куп звезди се изреждат с пожелания за сила, здраве и бързо възстановяване, Преси не се осмелява да сложи дори един лайк в инстаграм.
Най-големите звезди на "Пайнер" така и не успяха да заровят томахавките. След като дълги години бяха неразделни дружки и дори живееха заедно, Преслава и Галена се хванаха за гушите. Според запознати причина за това става наградата "Певица на годината", която брюнетките не могат да си поделят. Двете поеха в различни посоки и така и не признаха защо точно не се понасят.
Изпълнители като Тони и Фики Стораро, Малина, Есил Дюран, Алисия, Анелия и още куп знайни и незнайни родни певци се включиха в моралната подкрепа за колежката си. Междувременно Галена отговори на свой почитател какво са й предписали като лечение:
"Лечението ми включва витамини (селен, цинк, витамин Д), имуностимуланти и парацетамол при повишаване на температурата", пише Галена.
Злорадстването от страна на недоброжелатели също не липсва.
"Лъжкиня! Как толкова опасен в кавички вирус го лекуваш с витамини? Срам!" пише една от последователките й.
"Срамно е вашето поведение!!! Обърнете се към тези, които назначават лечение на заразените, и се дръжте с тях по този начин!", отговаря гневно изпълнителката.


На фона на заразяването на Галена диджей Дамян, който последно е имал участие с нея, все още мълчи дали е минал тест и какъв е резултатът. Двамата правят луд купон за абитуриенти във Велико Търново. Едва няколко дни след това нейно участие става ясно, че Галена е заразена.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама