Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8797838 www.bgdnes.bg

Златките пръскат пачки в пандемията

Черната купува играчки за 2 бона, Русата се готви за първо море - подз

След като вчера ударихме пореден антирекорд с най-висок брой новозаразени от Ковид-19 от началото на ужаса през март, да се говори, че пандемията е приключила, е пресилено. Хората пак ще тръгнат да се презапасяват с храна, пак ще настане паника... а други ще си живеят живота. Русата и Черната Златка ще пръскат пачки насред пандемия, видя "България Днес".


По-тъмната от двете осигурява невероятно детство на своя малък Миро. Малчуганът, който тя роди от един заможен, но семеен мъж, се радва на суперскъпи играчки за към две хиляди лева, показва проверка на актуалните цени в света на детските стоки. Миро има собствен профил в социалните мрежи, който майка му ревниво обгрижва и попълва с негови снимки. Във виртуалния албум се вижда, че Миро-младши е горд собственик на няколко возила.

Реклама


В гаража на детето има черен джип мерцедес, любим на мутрите от 90-те, че и до днес, има две АТВ-та, с които може да пори гори и планини офроуд, има мотоциклети и мотопеди... а за да поддържа форма, малкият мъж разполага и с колело, чиито педали да върти. Цената на една акумулаторна играчка-автомобил е между 700 и 900 лв., като това дори не са най-скъпите варианти. Между другото има толф тройки по 900 лв., така че Миро си има няколко истински коли...
Няма изгледи бургазлийката да се събере с бащата на детето й Миро. Още миналото лято нещата между нея и заможния мъж окончателно се разсъхнаха и всеки пое по своя път. Златка грее в обятията на нов мачо. Животът продължава...


Междувременно Русата Златка се готви за първото море с бебока на Джизъса и нищо няма да я спре, било то и китайски вирус. Тя е готова на всичко, но не с отиването на море, а с един лаишки въпрос в една от най-известните виртуални групи в социалните мрежи, посветени на майчинството. Златка най-чистосърдечно зададе въпрос към групата и хилядите майки: "Здравейте! Стягам се за първото море с моя юнак на 10 месеца. Моля, споделете какво е необходимо и важно". Плеймейтката получи конкретни съвети и насоки. Дано са й от полза.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама