Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8801839 www.bgdnes.bg

Шерци прави бебе с ръгбист

Никол Шерцингер работи за бебе с ръгбиста Том Еванс. Това разкрива приятел на двойката пред английските таблоиди. Бившето гадже на Григор Димитров е заедно с Том от около една година.

42-годишната певица все още не е ставала майка и в последно време сериозно се замисля за създаване на семейство. Близки на двойката дори твърдят, че 35-годишният Еванс пие специални медикаменти за повишаване на плодовитостта.

Реклама

"Никол и Том са лудо влюбени и са водили сериозни разговори за всичко - от брака до бебетата - разказват техни приятели - Няма да е изненада ако има бебешки новини през следващите месеци."

Никол и Том се запознават в музикално риалити шоу, където Шерцингер е жури. Преди това певицата имаше близо двегодишна връзка с Гришо, с когото се разделиха миналата пролет. Скоро след това звездата звездата се хвана с Том, докато Григор в момента няма официално гадже.

Шерцингер и Еванс вече се оглеждат за къща в Лондон. Двамата са решени да заживеят заедно в английската столица и изчакват отпускане на ограничителните мерки, за да могат спокойно да обикалят за нов дом. В момента Том живее с брат си и съквартирант под наем в Лондон, което изобщо не устройва капризната Никол.

През последните седмици тя и Еванс бяха на ваканция, като обиколиха няколко екзотични дестинации. Заради пандемията работните ангажименти на Шерцингер драстично намаляха, което и позволява да прекарва голяма част от времето си с гаджето.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама