Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8804366 www.bgdnes.bg

Италиански милионер преследва Лияна

Певицата често получава покани за романтични уикенди

Мастит италиански богаташ се опитва да прелъсти Лияна.
Свалката става в социалните мрежи, както е модерно през последните години. Италианецът, който се крие зад псевдонима Никола Димола, не пропуска възможността да покани сексапилната певица на гости на ботуша. Мераклията за вниманието на столичанката не спира да я обсипва с комплименти и виртуални целувки под абсолютно всяка нейна снимка.


"Ела при мен за уикенда", пише гологлавият мачо под секси кадър на фолкаджийката.
Постовете му са придружени с десетки сърчица и влюбени човечета. Впечатление прави, че богаташът не си поплюва и дори иска Лияна да му отиде на гости заедно с дъщеря си Дениз.

Реклама


"Елате двете при мен да ме видите", пише палавият любовчия под скандална снимка на майка и дъщеря по сутиени.
Лияна държи положение и дори спира да отговаря, поне публично, на постовете му.


Мъжът, който в мрежата се подвизава с името Никола, явно има афинитет към родните силиконки. Той не веднъж е забелязван не само да пише, но и да осъществява срещи с редица родни мадами. Сред тях се открояват имената на плеймейтката Нора Недкова и Мис България 2019 Радинела Чушева. Снимките с Ради от Монако са от времето, когато тя е обикновена адреналинка. Недкова също скоро не е навестявала италианския си приятел. Последните им общи снимки в инстаграм са от преди около две години. Едно е сигурно - всички наши хубавици бленуват за покана от Никола. Мъжът ги води в едни от най-скъпите ресторанти в Монако, вози ги в супертузарски коли и никога не позволява гаджетата му да плащат сметки.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама