Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8804710 www.bgdnes.bg

Любовницата на Митьо Очите го брани

Георги Илиев да каже истината и да се свършва вече с обвиненията!

"Нека Георги Илиев да каже най-сетне истината, както сам казва, и да се свършва вече с обвиненията срещу Митьо Очите. Аз не мога да се отрека от приятелството си с Митко".

Това сподели близката до сърцето на Очите красавица Аниела Милушева, след като научи, че основният свидетел по делото срещу групата на Митьо Очите иска да даде нови показания, в които да каже истината. Георги Илиев, който е основният свидетел, е оттеглил показанията си и е поискал да даде нови такива. Той е пуснал молбата до Софийския градски съд на 30 юни, а на 2 юли е бил в столицата, за да присъства на поредното дело. То обаче бе отложено, след като полицията в Бургас задържа един от обвиняемите по случая - Юмер Мехмед. Мехмед е бил пуснат преди два дни под домашен арест и е трябвало на 2 юли също да бъде в София за делото. Заради ареста му неговото присъствие е било възпрепятствано и по този начин делото бе отложено за 10 юли.


Припомняме, че групата на Димитър Желязков бе задържана в началото на август 2018 година. Обвиненията са за побои, рекет и палежи.
Слухът, че Аниела е една от последните любовници на Митьо Очите, преди да го арестуват в Истанбул, се разнася от декември месец 2018 г. Самата тя потвърди, че познава Димитър и са приятели. Аниела има собствен успешен бизнес със спортни стоки в Перник и студио за красота в Сандански. Тя е дъщеря на бивше "Мултигруп" величие - Лилян Вачков. От него е взела нюха в бизнеса и финансовите операции.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама