Плеймейтката Жанета Осипова твърди: Биха ме в салон за красота!

Приятел
Автор: Магдалена Миткова

Плеймейтката Жанета Осипова твърди: Биха ме в салон за красота!

Мис Плеймейт 2018 се чувства унизена

Никой не я е докосвал, тя нападна бременна колежка, казва собственичката 

Женска свада разтърси социалните мрежи в неделя следобед.
Плеймейтката Жанета Осипова успя да взриви мрежата, като се оплака, че е пребита в столичен салон за красота. В постовете си Мис Плеймейт 2018 описва скандален побой, който по думите й отнася от Вили Боршукова, след като се оплаква в салона от некачествени екстеншъни.
Осипова допълва разказа си със снимки на насиненото си бедро и медицинско, което си вади малко след случката. Зад гърба на плеймейтката застава и една от най-близките й приятелки Гери-Никол, която е категорична: "Всеки трябва да си понесе последствията!".
От своя страна Вили Боршукова е категорична, че нито едно от обвиненията на плеймейтката не е вярно. Напротив, по думите на собственичката на салона Жанета се държи с колегите й като с роби и проявява крайно лошо отношение към бременна служителка.
"България Днес" потърси и двете страни за коментар. Ето какво казаха Осипова и Боршукова.


По думите на плеймейтката собственичката на един от най-известните столични салони за разхубавяване Вили Боршукова я напада и я пребива. Пред вестника блондинката твърди, че ден по-късно синините са все по-големи, натъртванията по тялото й са много.
"Имам синини по краката, бедрата. Болят ме ужасно много и ребрата, както и коремната област. Беше страшно!", така Осипова описва последствията от ударите на Вили Боршукова.
Почти през сълзи Жанета разказва за ужасната свада, в която попада случайно.


"Не знам как провокирах тази агресия у собственичката. Отидох до салона, за да разговарям с нея и да върна некачествен продукт. Съвсем възпитано и спокойно ги помолих да помислят и да решат как да процедираме и как да ме компенсират, така че и двете страни да сме доволни. Казах им, че не е задължително да е веднага и да ми се обадят, когато имат решение" разкрива изкусителната красавица пред изданието.
Жанета споделя, че по никакъв начин не е искала и не е обидила никого, а отива съвсем добронамерено.


"Вили ми се нахвърли, започна да ме замеря, да ме гони, да ми крещи, твърдейки, че няма да ми даде да напусна сградата. Заключиха вратата, буквално бях като заложник" допълва патилата си плеймейтка.
Осипова вижда, че друга клиентка тръгва да излиза, и опитва да се шмугне през отворената врата.
"В този момент собственичката ме хвана и започна да ме блъска с вратата. Бях на изхода и тя буквално ме налагаше със стъклената врата."
В салона има няколко клиентки и служители по време на скандала. Жанета е изключително разстроена от факта, че никой не й помага.
"Най-унизителното и най-ужасното е, че собственичката в момента ме обвинява, че съм се държала зле с персонала, включително и с бременно момиче, което е абсолютно невярно. Никога не бих повишила тон. Тя има психични проблеми и трябва да се лекува. Не трябва да й се разрешава да работи повече с хора", продължава разказа си Мис Плеймейт 2018.
Веднага след ужасяващата случка Жанета си вади медицинско. Тя е категорична, че ще си търси правата по съдебен път. Жанета чете в различни издания, че Вили Боршукова участва в подобен побой и преди няколко години. Плеймейтката се зарича, че ще потърси и други жертви на лабилната по думите й коафьорка.
"Трябва да се вземат мерки срещу нея. Със сигурност не съм единственият случай и други момичета са пострадали, но не са посмели да кажат нещата. Търся други жертви на Боршукова, с които да разговарям и да разкажат тяхната история, как тя ги е нагрубила, наранила и ощетила", категорична е Жанета.
Плеймейтката определя себе си като скромен и възпитан човек. Признава, че до момента никога не е изпадала в подобна ситуация.
"Никога никой не е докосвал Жанета Осипова в нашия салон." С тези думи обвинената в побой Вили Боршукова категорично заявява, че изказванията и нападките на Мис Плеймейт 2018 са лъжи!
"Жанета Осипова е с капризи, претенции, унижаваше персонала. Извикаха ме, аз не знаех за какво става въпрос и дори когато исках да разговарям с нея, тя не пожела. Разполагаме със записи. Момичето, което я е обслужвало, е бременно в 7-ия месец. Тя трепереше от ужас. Държала се е с тях като с роби, обиждала ги е, заплашвала ги е с някакви нейни хора, които я подкрепят- възрастни чичковци" - разказва Боршукова пред "България Днес".
Тя споделя, че по никакъв начин не се притеснява от съдебни дела, тъй като е невинна. Вили, която е майка на пет деца, заяви, че ще заведе дело за нанесени морални щети и за уронване на авторитета на салона й.
"Никой от салона по никакъв начин не я е докосвал. Разполагаме със записи от видеокамери, при евентуален съд ще бъдат показани като доказателства."
Вили Боршукова споделя, че е успяла да проследи изявите на Осипова и е крайно разочарована от тях.
"Да се съблечеш чисто гол на Великден пред "Александър Невски", ти не уважаваш Бога, пък камо ли хората."
Дългогодишната коафьорка е категорична: "Няма да толерирам никакви плеймейтки, биполярно разстроени личности, надрусани и видимо неадекватни. Няма да мълча срещу такива хора. Заставам срещу безобразията на тези плеймейтки, които са известни само с голотата си и не са постигнали нищо друго в живота си с труд. Мога съвсем спокойно да кажа, че знам коя съм, знам къде стоя и ще отстоявам правата си срещу всеки един такъв ненормален човек, който унижава хората".
По думите й Жанета й е клиентка отдавна и предявява необосновани претенции. Тя я определя като невъзпитан, вулгарен и брутален човек. Вили твърди, че Жанета неведнъж си слага коса при тях и никога досега не е имало проблем.
"Осипова видимо беше неадекватна, като дойде. Има свидетели, повече от десет клиенти. Никой не я е докосвал с пръст. Ние така и не разбрахме какво иска тази жена."
Боршукова разказва, че досега не е изпадала в подобна ситуация, макар от дълги години работи с най-известните имена в родния хайлайф. Тя смята, че Осипова просто търси внимание.
"В мрежата има много неща за Жанета. Няколко пъти й е чупен носът, скандали с нея. Помните преди седмици гнусотиите й в Съдебната палата. Минава всякакви граници на вулгарност и порнография", защитава себе си обвинената от Осипова жена.
"Майка съм на пет деца, с изграден бизнес, изкарала съм си парите с труд, не с голотии, порнографии и чичковци. Призовавам всички хора, които са й чупили носа и са имали проблеми с нея, да излязат и да разкажат каква всъщност е тя."
Вили Боршукова заявява, че е готова да направи протест срещу всички силиконки и плеймейтки. По думите й всичко, което днес се лансира, е секс, порнография и наркотици и е крайно време да бъде сложен край на това. Тя се възмущава от нахалството на всички подобни жени, които успяват да пробият само и единствено с голота и цици.
"Тази жена е болна, психически неуравновесена. Нищо не се е случило в салона, клиентките ми дори са снимали видео. Намесих се само за да защитя бременната колежка. Вижте във фейсбук колко хора ме подкрепиха. Обадиха ми се триста човека включително и колеги, които се оплакват от нея и ме подкрепят. Жена, която пробива с голотии и разкрачени снимки, какъв педагог може да бъде. Казват, че била завършила педагогика. Погледнете интелектуалното ниво на тази жена" - категорична е собственичката на салона.

Галена на турне след Ковид

Галена на турне след Ковид

Галена Короната тръгва на турне! Голяма работа, че преди няколко седмици се зарази с Ковид баш по време на работа. Който го е страх от мечки, не ходи в гората! Галена е безстрашна и след като се излекува от китайския вирус, тръгва на морско турне през август - Созопол, Слънчев бряг, Бургас, Царево, Варна, Поморие

Елин Рахнев с 22 премиери в Торонто

Елин Рахнев с 22 премиери в Торонто

Елин Рахнев, чиито пиеси, окичени с Аскери и Икари, отдавна са в репертоара на елитни трупи из Европа, проби и в театралния афиш на Канада. В продължение на 22 вечери в Торонто играят "Тест" - 11 пъти на български език и още толкова на английски, похвали се самият той. Известният драматург е и режисьор на спектакъла

180 хил. евро за живота на осемгодишен

180 хил. евро за живота на осемгодишен

От 180 000 евро се нуждае семейството на осемгодишния Николай Цандев, който от две години се бори с тежката диагноза сарком на Юинг. Средствата са необходими за трансплантация на стволови клетки в клиника в гр. Любляна, Словения. Ники ще е сам донор на себе си, защото костният мозък е "чист". Ужасът за Николай и неговите близки започва през 2018 г

Наталия Симеонова се завръща

Наталия Симеонова се завръща

Наталия Симеонова се завръща за кратко към журналистиката. Тв водещата, която от години не е имала публични изяви, прие покана да направи интервю пред публика с жена от Благоевград, която е отдала живота си на грижата за деца, изоставени от своите родители. Проектът се води от жената на Светльо Иванов от Би Ти Ви - Вяра Деянова

Най-четени

Брендо продаде митичния "Оазис"

Брендо продаде митичния "Оазис"

Мащабни размествания в туристическата си империя е стартирал Евелин Банев-Брендо, показа проверка на "България Днес". В резултат култовият комплекс "Оазис" в Лозенец тихомълком сменя собственика си, а цената е впечатляващите 11 млн. евро. Преди около две години фирмата, която е построила и е собственик на комплекс "Оазис"

Гъмзата показва мускули (Видео)

Гъмзата показва мускули (Видео)

Яки мускули показа на столичани музикантът от "Ку-ку бенд" Йордан Йончев-Гъмзата. Оказва се, че под ризата и панталона, с които винаги се показва на екрана, музикантът има визията на спортист, видяха топпапараците на "България Днес". Гъмзата бе по тениска и бермуди и реши да хапне в елитно столично заведение

Слави разстрои съня на Шкумбата

Слави разстрои съня на Шкумбата

Слави Трифонов даде ефир на Шкумбата, но му отне съня. Откакто най-известният ни разказвач на вицове има собствено предаване при Дългия, твърде често будува по нощите. Вместо да спи, той измисля смешки за зрителите. "И в малките часове ми идват идеи, които да реализирам пред камерата. Предаването ми е всеки понеделник от 21 ч." сподели комикът

Ружа май е ужилила и Ел Чапо

Ружа май е ужилила и Ел Чапо

Страховитият наркобарон Хоакин Гусман - Ел Чапо вероятно е бил оплетен в мащабната схема на криптокралицата Ружа Игнатова, за която се твърди, че е завлякла около 4 милиарда долара. Това ще покаже разследването на смъртта на двама посредници на OneCoin, чийто трупове бяха намерени в крепостта на най-големия картел в Мексико

Шаран гигант улови млад рибар

Шаран гигант улови млад рибар

12-килограмовата риба беше пусната на свобода след трофейните снимки Гигантски 12-килограмов шаран улови млад рибар. 24-годишният Диан Косев от казанлъшкото градче Шипка води тежка битка с трофейния екземпляр, като се налага помощта на колега въдичар, за да могат да го извадят на сушата. В четвъртък рано сутринта, още преди изгрев слънце

Куката се плацика в басейн

Куката се плацика в басейн

С красивата си щерка се похвали плевенчанинът Камен Балбузанов-Куката! Той пусна в социалните мрежи снимки с порасналата си принцеса Естел, видя "България Днес". На фотосите баща и дъщеря се припичат край басейн, а усмивките им греят повече от жаркото слънце. В ролята на фотограф, успял да запечата двамата като холивудски знаменитости

Грозни комплексари топели Динко

Грозни комплексари топели Динко

"Това са хора, които ми завиждат... комплексари. Ще го разследвам този, който го е пуснал, и ще бъде наказан." Така коментира пред "България Днес" Динко Вълев медийни публикации, позоваващи се на анонимен сигнал, че той е замесен в бизнес с проститутки, палежи и обири на камиони. След тях и държавното обвинение се задейства

Жената, отрязала косата си в знак на протест: Бай Ганьо ме храни!

Жената, отрязала косата си в знак на протест: Бай Ганьо ме храни!

Самотната майка издържа децата си в ролята на Алековия герой Надя Панкова Самотна майка влезе в ролята на Бай Ганьо, за да изхранва децата си. Галина Чучукова от Благоевград трогна хиляди, след като през май от отчаяние отряза цялата си коса в знак на протест. Самотната майка бе на ръба на самоубийството

Азис легна под ножа

Азис легна под ножа

Не остана нещо, което да не ми е оперирано, признава изпълнителят Азис легна за пореден път под ножа, видя "България Днес"! Ромският славей направи поредното подобрение по тялото си, като този път пипна и оформи ръцете си. За интервенцията се похвали самият певец. С помощта на гел от хиалуронова киселина Азис стегна и оголеми бицепсите си, които

Динко обвинен за пребит италианец с хватка от кеча

Динко обвинен за пребит италианец с хватка от кеча

С обвинения за пребит италианец се сдоби Ловеца на мигранти Динко Вълев! Това потвърдиха за "България Днес" от Районната прокуратура в Ямбол. Известният бизнесмен и участник във "ВИП брадър" е влязъл в полезрението на разследващите след сигнал за побой в село Стара река край Тунджа. Кошмарът на бежанците използвал хватка от кеча

Най-коментирани

Вижте галерия със снимки на пълнолунието в няколко страни

Вижте галерия със снимки на пълнолунието в няколко страни

Месец август дойде с пълнолуние. Пълнолунието на 3 август е в знака на водолея. Вижте галерия с изключително красиви снимки на пълнолунието в Гърция, Кипър, Великобритания и у

Джон Тери стана капитан

Джон Тери стана капитан

"Не съм прост моряк, аз съм капитан", пееше Ричи Валънс, без да е знаел, че това ще важи в бъдеще за помощник треньора на "Астън Вила" Джон Тери. След тежката битка за оцеляване в английския елит бившият капитан на "Челси" и "трите лъва" заведе съпругата си Тони на почивка край португалските брегове. Там релаксът е пълен

Галена на турне след Ковид

Галена на турне след Ковид

Галена Короната тръгва на турне! Голяма работа, че преди няколко седмици се зарази с Ковид баш по време на работа. Който го е страх от мечки, не ходи в гората! Галена е безстрашна и след като се излекува от китайския вирус, тръгва на морско турне през август - Созопол, Слънчев бряг, Бургас, Царево, Варна, Поморие

Върба кастри "Лудогорец"

Върба кастри "Лудогорец"

Треньорът на "Лудогорец" Павел Върба усеща жега под краката си след поражението от "Локомотив" (Пд) във финала за суперкупата с 0:1. С подобно представяне отборът трудно ще премине пресявките по пътя към групите на Шампионска лига или Лига Европа, каквато е целта, поставена от ръководството на клуба

Елин Рахнев с 22 премиери в Торонто

Елин Рахнев с 22 премиери в Торонто

Елин Рахнев, чиито пиеси, окичени с Аскери и Икари, отдавна са в репертоара на елитни трупи из Европа, проби и в театралния афиш на Канада. В продължение на 22 вечери в Торонто играят "Тест" - 11 пъти на български език и още толкова на английски, похвали се самият той. Известният драматург е и режисьор на спектакъла

180 хил. евро за живота на осемгодишен

180 хил. евро за живота на осемгодишен

От 180 000 евро се нуждае семейството на осемгодишния Николай Цандев, който от две години се бори с тежката диагноза сарком на Юинг. Средствата са необходими за трансплантация на стволови клетки в клиника в гр. Любляна, Словения. Ники ще е сам донор на себе си, защото костният мозък е "чист". Ужасът за Николай и неговите близки започва през 2018 г

Наталия Симеонова се завръща

Наталия Симеонова се завръща

Наталия Симеонова се завръща за кратко към журналистиката. Тв водещата, която от години не е имала публични изяви, прие покана да направи интервю пред публика с жена от Благоевград, която е отдала живота си на грижата за деца, изоставени от своите родители. Проектът се води от жената на Светльо Иванов от Би Ти Ви - Вяра Деянова

Варди на яхта на аванта

Варди на яхта на аванта

На перфектна почивка се отдаде семейство Варди в августовските жеги. Голмайсторът на "Лестър" Джейми, съпругата му Ребека и децата се веселят на яхта в кристалните води край курорта Формантера. Най-хубавото е, че почивката им е изцяло безплатна, като се изключи, че са си платили пътните, твърди "Дейли Мирър"

Райна отглежда дупе и борче

Райна отглежда дупе и борче

Някои си отглеждат котки, други - домати, а трети - перфектни задни части. Райна е от третата група, тя е от хората, които полагат жестоки усилия, за да изглеждат добре отзад. Пилето на попфолка разкри какво прави за перфектно дупе - много упражнения! То не са клекове с щанга, навеждания с тежести, изтласкване на дъмбели с крак, свиване в коляното

Софка: Не съм вадила ограничителна заповед!

Софка: Не съм вадила ограничителна заповед!

Маринова изригва срещу злите езици на клюкарите С Гринго сме си заедно, готвя му голям подарък, казва ромската перла  Софи Маринова категорично отрича слуховете, че била вадила ограничителна заповед срещу Гринго! "Няма такова нещо, заедно сме си!", отсече ромската перла. Зли и зле информирани езици гръмнаха през уикенда

Адел - по-слаба от всякога и с нова прическа

Адел - по-слаба от всякога и с нова прическа

Благодаря ти, кралице, че винаги ни караш да се чувстваме толкова обичани чрез своето изкуство. Това написа Адел под снимка в инстаграм, на която възхвалява колежката си Бионсе и новия й албум Black is King. На снимката Адел е без грим и е облечена с блуза в цветовете на тоалет на Бионсе.  На снимката се вижда

Шон Пен се ожени тайно за австралийска актриса

Шон Пен се ожени тайно за австралийска актриса

Американският актьор Шон Пен (58 г.) се ожени тайно за австралийската актриса Лейла Джордж (28 г.) , съобщи електронното издание Контактмюзик, цитирано от БТА. Новината съобщи в Инстаграм Ирена Медавой, съпруга на продуцента Майк Медавой. "Така щастливи сме, че Лейла Джордж и Шон Пен се ожениха. Обичаме ви

Леки присъди за лекари, затрили бебе и родилка

Леки присъди за лекари, затрили бебе и родилка

С максимално леки присъди се разминаха габровските лекари, чиито немарливи действия причиниха смъртта на родилката Десислава Манолова и бебето й. Според Върховния касационен съд доказателствата за вината на бившия шеф на АГ отделението в местната болница д-р Димитър Ангелов и колежката му д-р Севдалина Колева са безспорни

Момчето си отива... на работа

Момчето си отива... на работа

Легендата на българското кино Филип Трифонов, познат с ролята си от "Момчето си отива", наистина отива - на работа. Топпапараците на "България Днес" изловиха актьора да се стяга за артистичен делник, понесъл огромна връзка ключове, която се вееше театрално зад гърба му. Снимки: България

119 са новозаразените с коронавирус у нас, 3-ма починали

119 са новозаразените с коронавирус у нас, 3-ма починали

119 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа. За последното денонощие са направени общо 1 491 PCR теста. Това показват данните в Националната информационна система. Така общият брой на потвърдените случаи става 11 955, от които 5 147 активни. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е

Астронавтите на НАСА успешно се приводниха с капсулата "Спейс Екс" (На живо)

Астронавтите на НАСА успешно се приводниха с капсулата "Спейс Екс" (На живо)

Капсулата "Спейс Екс" с астронавтите на НАСА Дъг Хърли и Боб Бенкен се приводни в Мексиканския залив, предадоха световните агенции. Успешното приводняване беше заключителният ключов тест за това дали космическият апарат на Илон Мъск може да транспортира астронавти до и от орбита - подвиг, който никоя частна компания не е извършвала досега

Градът на истината, държавата на лъжите

Палатковите лагери не постигнаха нищо за три десетилетия

Градът на истината, държавата на лъжите Палатковите лагери не постигнаха нищо за три десетилетия

Надя Панкова Сякаш живеем в някакъв калейдоскоп. Проблемът в нашия е, че накъдето и да го въртим, виждаме едни и същи картини. Още от 1990 година. Та до днес. Поредният опит на протестиращите да са оригинални, бе преди броени дни на "Орлов мост" - тази ключова точка, без която сякаш протест у нас няма как да се случи

146 са новозаразените с COVID-19 у нас, двама са починали

146 са новозаразените с COVID-19 у нас, двама са починали

146 са новодиагностицираните с коронавирусна инфекция лица през изминалите 24 часа. За последното денонощие са направени общо 3 955 PCR теста. Това показват данните в Националната информационна система. Така общият брой на потвърдените случаи става 11 836, от които 5 055 активни. Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е

Боян Благоев, специалист по влечуги: Страх ме е от жените, а не от змиите

Боян Благоев, специалист по влечуги: Страх ме е от жените, а не от змиите

Хранех домашна боа с мишка в ръка, давах й зайче и кокошка КОЙ Е ТОЙ Боян Благоев е специалист по влечуги. Наскоро община Варна го нае за ловец на змии заради зачестилите сигнали от граждани на спешния телефон 112. Роден е през 1973 г. Женен, със син на 13 години. Какво е усещането да общуваш със змии

Жената, отрязала косата си в знак на протест: Бай Ганьо ме храни!

Жената, отрязала косата си в знак на протест: Бай Ганьо ме храни!

Самотната майка издържа децата си в ролята на Алековия герой Надя Панкова Самотна майка влезе в ролята на Бай Ганьо, за да изхранва децата си. Галина Чучукова от Благоевград трогна хиляди, след като през май от отчаяние отряза цялата си коса в знак на протест. Самотната майка бе на ръба на самоубийството