Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8811641 www.bgdnes.bg

Плеймейтката Жанета Осипова твърди: Биха ме в салон за красота!

Никой не я е докосвал, тя нападна бременна колежка, казва собственичката 

Женска свада разтърси социалните мрежи в неделя следобед.
Плеймейтката Жанета Осипова успя да взриви мрежата, като се оплака, че е пребита в столичен салон за красота. В постовете си Мис Плеймейт 2018 описва скандален побой, който по думите й отнася от Вили Боршукова, след като се оплаква в салона от некачествени екстеншъни.
Осипова допълва разказа си със снимки на насиненото си бедро и медицинско, което си вади малко след случката. Зад гърба на плеймейтката застава и една от най-близките й приятелки Гери-Никол, която е категорична: "Всеки трябва да си понесе последствията!".
От своя страна Вили Боршукова е категорична, че нито едно от обвиненията на плеймейтката не е вярно. Напротив, по думите на собственичката на салона Жанета се държи с колегите й като с роби и проявява крайно лошо отношение към бременна служителка.
"България Днес" потърси и двете страни за коментар. Ето какво казаха Осипова и Боршукова.


По думите на плеймейтката собственичката на един от най-известните столични салони за разхубавяване Вили Боршукова я напада и я пребива. Пред вестника блондинката твърди, че ден по-късно синините са все по-големи, натъртванията по тялото й са много.
"Имам синини по краката, бедрата. Болят ме ужасно много и ребрата, както и коремната област. Беше страшно!", така Осипова описва последствията от ударите на Вили Боршукова.
Почти през сълзи Жанета разказва за ужасната свада, в която попада случайно.

Реклама


"Не знам как провокирах тази агресия у собственичката. Отидох до салона, за да разговарям с нея и да върна некачествен продукт. Съвсем възпитано и спокойно ги помолих да помислят и да решат как да процедираме и как да ме компенсират, така че и двете страни да сме доволни. Казах им, че не е задължително да е веднага и да ми се обадят, когато имат решение" разкрива изкусителната красавица пред изданието.
Жанета споделя, че по никакъв начин не е искала и не е обидила никого, а отива съвсем добронамерено.


"Вили ми се нахвърли, започна да ме замеря, да ме гони, да ми крещи, твърдейки, че няма да ми даде да напусна сградата. Заключиха вратата, буквално бях като заложник" допълва патилата си плеймейтка.
Осипова вижда, че друга клиентка тръгва да излиза, и опитва да се шмугне през отворената врата.
"В този момент собственичката ме хвана и започна да ме блъска с вратата. Бях на изхода и тя буквално ме налагаше със стъклената врата."
В салона има няколко клиентки и служители по време на скандала. Жанета е изключително разстроена от факта, че никой не й помага.
"Най-унизителното и най-ужасното е, че собственичката в момента ме обвинява, че съм се държала зле с персонала, включително и с бременно момиче, което е абсолютно невярно. Никога не бих повишила тон. Тя има психични проблеми и трябва да се лекува. Не трябва да й се разрешава да работи повече с хора", продължава разказа си Мис Плеймейт 2018.
Веднага след ужасяващата случка Жанета си вади медицинско. Тя е категорична, че ще си търси правата по съдебен път. Жанета чете в различни издания, че Вили Боршукова участва в подобен побой и преди няколко години. Плеймейтката се зарича, че ще потърси и други жертви на лабилната по думите й коафьорка.
"Трябва да се вземат мерки срещу нея. Със сигурност не съм единственият случай и други момичета са пострадали, но не са посмели да кажат нещата. Търся други жертви на Боршукова, с които да разговарям и да разкажат тяхната история, как тя ги е нагрубила, наранила и ощетила", категорична е Жанета.
Плеймейтката определя себе си като скромен и възпитан човек. Признава, че до момента никога не е изпадала в подобна ситуация.
"Никога никой не е докосвал Жанета Осипова в нашия салон." С тези думи обвинената в побой Вили Боршукова категорично заявява, че изказванията и нападките на Мис Плеймейт 2018 са лъжи!
"Жанета Осипова е с капризи, претенции, унижаваше персонала. Извикаха ме, аз не знаех за какво става въпрос и дори когато исках да разговарям с нея, тя не пожела. Разполагаме със записи. Момичето, което я е обслужвало, е бременно в 7-ия месец. Тя трепереше от ужас. Държала се е с тях като с роби, обиждала ги е, заплашвала ги е с някакви нейни хора, които я подкрепят- възрастни чичковци" - разказва Боршукова пред "България Днес".
Тя споделя, че по никакъв начин не се притеснява от съдебни дела, тъй като е невинна. Вили, която е майка на пет деца, заяви, че ще заведе дело за нанесени морални щети и за уронване на авторитета на салона й.
"Никой от салона по никакъв начин не я е докосвал. Разполагаме със записи от видеокамери, при евентуален съд ще бъдат показани като доказателства."
Вили Боршукова споделя, че е успяла да проследи изявите на Осипова и е крайно разочарована от тях.
"Да се съблечеш чисто гол на Великден пред "Александър Невски", ти не уважаваш Бога, пък камо ли хората."
Дългогодишната коафьорка е категорична: "Няма да толерирам никакви плеймейтки, биполярно разстроени личности, надрусани и видимо неадекватни. Няма да мълча срещу такива хора. Заставам срещу безобразията на тези плеймейтки, които са известни само с голотата си и не са постигнали нищо друго в живота си с труд. Мога съвсем спокойно да кажа, че знам коя съм, знам къде стоя и ще отстоявам правата си срещу всеки един такъв ненормален човек, който унижава хората".
По думите й Жанета й е клиентка отдавна и предявява необосновани претенции. Тя я определя като невъзпитан, вулгарен и брутален човек. Вили твърди, че Жанета неведнъж си слага коса при тях и никога досега не е имало проблем.
"Осипова видимо беше неадекватна, като дойде. Има свидетели, повече от десет клиенти. Никой не я е докосвал с пръст. Ние така и не разбрахме какво иска тази жена."
Боршукова разказва, че досега не е изпадала в подобна ситуация, макар от дълги години работи с най-известните имена в родния хайлайф. Тя смята, че Осипова просто търси внимание.
"В мрежата има много неща за Жанета. Няколко пъти й е чупен носът, скандали с нея. Помните преди седмици гнусотиите й в Съдебната палата. Минава всякакви граници на вулгарност и порнография", защитава себе си обвинената от Осипова жена.
"Майка съм на пет деца, с изграден бизнес, изкарала съм си парите с труд, не с голотии, порнографии и чичковци. Призовавам всички хора, които са й чупили носа и са имали проблеми с нея, да излязат и да разкажат каква всъщност е тя."
Вили Боршукова заявява, че е готова да направи протест срещу всички силиконки и плеймейтки. По думите й всичко, което днес се лансира, е секс, порнография и наркотици и е крайно време да бъде сложен край на това. Тя се възмущава от нахалството на всички подобни жени, които успяват да пробият само и единствено с голота и цици.
"Тази жена е болна, психически неуравновесена. Нищо не се е случило в салона, клиентките ми дори са снимали видео. Намесих се само за да защитя бременната колежка. Вижте във фейсбук колко хора ме подкрепиха. Обадиха ми се триста човека включително и колеги, които се оплакват от нея и ме подкрепят. Жена, която пробива с голотии и разкрачени снимки, какъв педагог може да бъде. Казват, че била завършила педагогика. Погледнете интелектуалното ниво на тази жена" - категорична е собственичката на салона.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама