Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8811746 www.bgdnes.bg

Васко Василев и Диляна Попова не са гаджета

След страстната снимка с моделката, разбунила духовете

Проблем на феновете е, че са решили, че са двойка, каза мениджърът на цигуларя

Надя Панкова

Световноизвестният български цигулар Васко Василев не е заменил любимата си - японската красавица Томо, с топмодела Диляна Попова. Това стана ясно от думите на мениджъра на звездата Петя Иванова пред "България Днес".
Причината бяха снимки от плажа край Созопол на прегърнатите Васко и Диляна, а на една от тях моделката и половинка на Асен Блатечки нежно целува по бузата аса на цигулката.
Почитатели и на двамата веднага ги обявиха в социалните мрежи за най-новата светска двойка, а мнозина дори орисаха Васко и Диляна да имат наследник.
"Да, пуснахме снимката, знаейки какъв риск поемаме, тъй като Васко Василев не коментира никога личния си живот. Проблем е на феновете, че са разгадали снимката като публикация от страна на любовна двойка, а сайтове са я афиширали като такава, без да разговарят с участвалите на нея", разказа за "България Днес" мениджърът на Василев Петя Иванова.


Така тя отрече слуховете, че Попова е скъсала с актьора Асен Блатечки и се теши в обятията на Василев. Самата Диляна признава, че "най-сладкият човек", както нарича Василев, е изключителен приятел и нищо повече. Моделът сама признава в публикацията си, че е само приятелка на звездния музикант.
Иванова уточни още, че топцигуларят не носи отговорност, че почитателите му вече го орисват с бебе с Диляна Попова, с която Васко е приятел от години.
Това дори не е първата им "фотосесия" - Диляна и Василев имат съвместно участие в музикален клип и гореща сесия за модно списание. В нея Диляна по ефирна сатенена къса рокля е облегната любовно върху Василев, който свири на цигулка. Съвместната сесия поставя и началото на тяхното приятелство. Двойката снима и клип във Валенсия, а Попова изрично подчерта, че двамата са само приятели.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама