Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8811767 www.bgdnes.bg

Осмиват Васил Божков в песен

Рапърите Зипо и Слаш възпяха псевдонима на обвиняемия хазартен бос

Рапъри възпяха Васил Божков.
Дуото Зипо и Слаш в колаборация с Авера осмиват бившия финансов благодетел на "Левски" и обвинен в 18 престъпления в новото си парче.
Хитовите музиканти се заиграват с псевдонима на избягалия в Дубай бос. Парчето носи колоритното име "Черепа", както е прякорът на Божков.
"Като ЧЕРЕПА в Дубай,
Като ЧЕРЕПА ги дразня,
Като ЧЕРЕПА с пачки, факти,
Искам като ЧЕРЕПА да газя", пеят рапърите и продължават:
"Аз съм хазартен тип, залагам себе си.
Не плащам ДДС, звънят от ДПС.
Като Черепа убивам ги. Като него купувам ги", припяват още изпълнителите.


Идеята за парчето на рапърите се ражда след публикация, които Васил Божков пуска в социалната мрежа. Музикантите живо се вълнуват от случващото се в милата ни татковина.
Музикантите признават, че никога през живота си не са виждали Васил Божков и са нямали никакъв контакт с него. Единствено са го виждали по телевизията. Ала решават, че "той е техният човек" и е време на негов гръб да извадят хит.


"Наблюдаваме процесите в държавата. И това е нашият начин да покажем какво мислим. За един ден направихме всичко. Имаме материал за още 5-6 песни. Ситуацията с Васил Божков е абсурдна. Парчето е изцяло направено с ирония. Хем го осмиваме, хем се опитваме да кажем истината", разкрива рапърът Слаш, чието истинско име е Стоян Стоянов.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама