Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8818432 www.bgdnes.bg

Миска дундурка "Порше" за 100 бона

"Зверчето" е от мъжа й

Неделина Цанева не слиза от новото си "бебче"

"Порше" получи най-красивата омъжена българка Неделина Цанева от половинката си. Съпругът на Мисис България Йордан Петров я изненада с чисто нов джип.
Със скъпия подарък се похвали самата Цанева. Тя призна, че вече е горд собственик на чисто ново "Порше".
"Това е моето ново бебче", пише под снимка с мощния джип Неделина.
За лъскаво и тузарско возило половинката на миската се бърка с около 100 бона, показа проверка на вестника. Сумата не е проблем за Петров, който е много заможен бизнесмен.
Цанева е на седмото небе, щом вижда огромния джип, опакован с панделка, пред входа на семейния им дом. Сексапилната блондинка от години мечтае да яхне мощен звяр. И ето, че половинката й прави бляна реалност.


Силиконката, която от скоро се изявява и като певица, не може да се нарадва на новата си скъпа играчка. Сексапилната бръмчалка не слиза от лъскавия джип по цял ден. Миската постоянно залива социалната мрежа с клипове как шофира. Неделина не пропуска и да покаже на почитателите с какви екстри разполага джипът.


Цанева и Петров са заедно от малко повече от година. Няколко месеца след като се залюбват, двойката вдига пищна сватба.
Сексапилната мадама, която е участвала в редица еротични конкурси, вече избягва светските събития. В момента тя се съсредоточава върху новото си поприще - музиката. Първата песен на Лина, както е псевдонимът на горещата мацка, се превърна в истински хит.
"Работя по нови проекти. С това се занимавам в момента", признава сочната силиконка.



Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама