Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8826145 www.bgdnes.bg

Антов разпуска кратко с Антовица

Цесекари вилнеят на Слънчака! Почти всички футболисти на "червените" използват кратката почивка в първенството, за да отмарят на родното Черноморие. Една от най-атрактивните компании е тази на национала Валентин Антов и защитника Божидар Чорбаджийски.

Двамата купонясват на Слънчев бряг и Свети Влас заедно с горещите си гаджета. Тази на Вальо се казва Ивана и учудващо за футболна половинка, учи в един от най-престижните университети в света - английския Кеймбридж.

Реклама

"Антов разпуска с Антовица", пише красавицата под снимка на плажа. Гаджето на Чорбаджийски е моделът Анастасия, с която са заедно от години. Двамата вече са сгодени и се готвят скоро да станат официално семейство. Веселата компания разпуска на плажните барове на Слънчака, кара джетове и събира погледите на плажа.

На морето са голяма част и от чужденците в ЦСКА. Заедно на плажа са бразилците Рафаел Енрике и португалецът Тиаго, който е довел и децата. Те също се забавляват с каране на джет, което явно не е забранено от треньорите в ЦСКА. Бразилците Евандро и Густаво Бусато също са избрали българското море за почивка, като там са заедно със семействата. Защитникът Пламен Гълъбов почива с гаджето си, а кондиционният треньор Кирил Динчев се наслаждава на почивка на яхта.

Малко по-различен е случаят с нападателя Али Соу. Той отмаря в Созопол с новото си гадже - зашеметяващата 19-годишна Габриела.

Двамата прекарват основно, като безцеремонно се натискат в басейна на хотела, където са отседнали. Те показаха снимка, на която Али е сграбчил сочното дупе на Габи, а красавицата му казва: "Хвани този задник!".

Почивката за цесекарите бе кратка, тъй като те вече са в София за старта на подготовката на отбора за новия сезон.

Реклама
Реклама
Реклама