Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8851637 www.bgdnes.bg

Лейди България 2020 Татяна Иванова: Миските сме по-умни от министрите!

Приятелки ме пратиха с короната на протеста

Надя Панкова

"Носителките на титлите "Мис" не би трябвало да сме по-умни от министрите, но се оказва, че това е така."


Това заяви пред "България Днес" една от най-красивите протестиращи на жълтите павета - Лейди България 2020 Татяна Иванова. Красавицата стана звезда на протестите, след като се появи с короната си от конкурса и лентата, но носейки надпис "Не е редно миските ни да са по-умни от министрите".

Реклама


"Нямах никакво намерение да ходя на протестите с короната и лентата, но приятелки ме накараха. Протестирам от първия ден, просто те ми казаха: "Ето, ти си публична личност, защо не отидеш с короната?!" Всъщност е наистина неприемливо ние, носителките на титлите "Мис", да сме по-умни от министрите с купени дипломи, каквото е нашето впечатление напоследък", призна за "България Днес" красавицата. Татяна е категорична, че не е иска да подцени или обиди своите "колежки" от конкурсите за красота, а само с ирония да покаже на управляващите какво мисли за тях.


Въпреки че е канена неколкократно да участва в надпреварата "Мис Плеймейт", Татяна избира "Лейди България". "Там каузата е благотворителна, събират се средства за борба с рака. А и мисля, че на хората им омръзна от конкурси като "Мис Плеймейт". Омръзна им да гледат момичета, които изглеждат напълно еднакво", признава красавицата. Татяна отича, че отново ще е на жълтите павета, докато не се промени моделът на управление. По думите й в страната е нужна промяна и е важно партиите да чуят гласа на младите хора и именно на тях да дадат управлението на страната.


"Не е нужна само оставка, необходима е цялостна промяна на системата, на модела, тъй като тази корупция и бюрократщина съсипва всичко. Аз самата имам бизнес, салон за красота, и не искам да ви казвам на какъв рекет и натиск съм била подлагана", откровена е Лейди България 2020.


Татяна е и против "старите муцуни", които се опитват да се наложат в протестите на гърба на истински желаещите промяна и предупреждава младежите да не се подвеждат по празни обещания на вече изчерпани политици от миналото. И разкрива, че именно затова ще продължи да протестира, тъй като самата тя е майка и желае детето й - малката Ивон, да има бъдеще.


"Отричам категорично агресията от страна на протестиращите, особено неприятно бе и случилото се с Даниела Дариткова и Корнелия Нинова. Затова и се съгласих да отида с короната и лентата на протеста, тъй като предпочитам някакъв пърформанс и артистичност в изразяването на недоволство, а не грубата агресия и насилието", откровена е още красавицата.

Снимки: Фейсбук/Лейди България

Реклама
Реклама
Реклама