Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8852519 www.bgdnes.bg

Скандал с взривените близнаци в "Пайнер"

Възпяха падането на двете кули в чалга песен

Бързо осъзнахме грешката си и променихме песента, споделя певицата

Скандална песен на хитовата певица Ванеса, позната вече като Малката, разбуни духовете в музикална компания "Пайнер".
Новото парче на брюнетката "Тарантула" взриви мрежата само за часове, предизвиквайки вълна от недоволство. Причина феновете на лекия жанр да скочат срещу младата изпълнителка е част от текста в песента.
"Налазвам като тарантули, падат като двете кули..." - това пее девойката в пъвоначалния вариант на парчето. Фразата за двете кули безспорно звучи като препратка към трагичните атентати в САЩ от 11 септември 2001 г., когато двете кули близнаци на Световния търговски център бяха взривени.


Меломаните веднага определиха фразата от песента като гавра с голямата трагедия отпреди 19 години. Ето защо парчето беше бързо свалено от официалния канал на "Пайнер" в сайтовете за видеосподеляне. "Тарантула" се появи отново няколко часа по-късно, но "двете кули" вече не са част от текста. Въпреки това все още може да се открие първоначалният вариант, разпространен от зложелателите на музикалния гигант.


Създателите на песента са категорични, че зад текста не стоят мотиви за подигравка с паметта на загиналите в терористичния акт, в което бяха обвинени. Малката коментира пред вестника, че са осъзнали и поправили грешката си навреме.
"Бързо реагирахме и песента беше променена в точния момент. Всеки да разбира решението ни както иска. От наша страна всичко е поправено" - отсече певицата.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама