Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8857966 www.bgdnes.bg

Руската преса гърми за пророчество от Ванга: След вируса иде глад!

Освен заразата ни удрят и климатичните промени, откриваме лекарство срещу рак

Голям глад ще дойде след епидемията от коронавирус. Това е предрекла Ванга според пророчество, появило се в редица руски медии.
Очакванията са, че бедствието ще дойде не само от оставането без работа на милиони хора заради настъпващата рецесия, а и защото климатичните промени ще се отразят пагубно на реколтата.
Баба Ванга била обявила и че след първата вълна ще има и втора от COVID-19, твърдят руските медии. Втората вълна вероятно ще бъде по-силна. За да се справят със задаващите се беди, хората в света трябва да действат с обединени усилия. Русия щяла да остане в най-изгодно положение в сравнение с другите държави. Да бъде просперираща страна, способна да изхранва гражданите си. Не е съвсем ясно как това ще става, тъй като в същото време летата щели да бъдат горещи и сухи, което да доведе до събирането на слаби реколти.
Предсказанията на Ванга предизвикват голям фурор в Русия, още след сбъдването на пророчеството за потъването на подводницата "Курск". Сега публикуваните предсказаният на Ванга се появиха в много медии, като не е лесно да се проследят до първоизточника. Изданието Argumenti.ru цитира "Курьер.Среда.Бердск". Медията от Новосибирска област се позовава на rsute.ru. В сайта от град Серпухов от Московска област като автор на материала се е подписала Юлиана Ледовская. Тя обяснява, че предсказания от Ванга продължават да излизат, защото след смъртта на българската пророчица са останали много записки от нейни думи, които специалистите продължават да дешифрират, тъй като са много неясни. Даден е пример, че да се опише мобилен телефон през XVII век, когато никой от съвременниците на някогашен екстрасенс не би бил наясно какво е това, би било много трудно и съответно столетия по-късно може да бъде разгадано. Посочва се, че феноменът Ванга се изучава от учени от много страни в продължение на много години. Дори съветските военни експерти внимателно анализирали думите й и според техните доклади точността на нейните прогнози е поне 70%.
В сега появилите се предсказания се посочва и че според Ванга през 2021-ва или през следващите няколко години медицината ще постигне огромен напредък и най-после ще бъде открито лекарство, което да спре онкологичните заболявания. Ще се родят и гении, които ще успеят да разгадаят някои от най-големите мистерии, които науката все още не е разкрила за Вселената.


Само преди седмица в руските медии се появиха информации, че Ванга е предсказала пандемията от новия коронавирус. Сергей Косторной, който твърди, че е познавал пророчицата лично, заяви в ефира на руския "Първи канал", че тя му е говорила за страшна чума, която ще погуби милиони хора, а също така че високосната 2020 г. ще е съдбоносна за човечеството и крие опасности за всички жители на Земята. Според сайта НТР24 българската пророчица е предсказала пандемия, като е прогнозирала появата на неизвестна болест.
Ванга обявила, че ваксина ще се появи след три месеца, а лекарство няма да бъде измислено по-рано от година. Преди време бе публикувано твърдение на пророчицата, че лекарството срещу вируса ще съдържа екстракт от кедрови шишарки.


Предсказанието на Ванга за 2020 година гласяло: "Когато е годината на огледалото, светлината ще се обърне и целият проблем ще дойде от жълтите".
Тълкувателите на пророчеството намират съвпадение, тъй като цифрите в 2020 са огледални и се смята, че пандемията от коронавируса е тръгнала от Китай, който е наричан в миналото страната на Жълтата река - Хуанхъ.
От НТР24 припомнят, че пророчицата е познала идването на редица събития. Сбъдва се предсказанието й за "перестройката". Ванга предсказва падането на американските братя близнаци, потъването на подводницата "Курск" и още много друго събития, които наистина се случват.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама