Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8862364 www.bgdnes.bg

6 бона за Мария Игнатова

Нова булка, нов късмет

Наследничката на Николета Лозанова и Венета Райкова трупа пачки 

Мария Игнатова ще взема сладка заплата от 6 хиляди лева за новата си роля - на водеща на "Папараци", разбра "България Днес". Бившата на Димитър Рачков се е съгласила да се закача с колегите си от хайлайфа за немалка сума.
От Би Ти Ви, където Игнантова ще бъде водеща, отказаха коментар по темата.


Както стана ясно, Мария поема "Папараци" от Венета Райкова (която пък го наследи от Николета Лозанова) и предаването ще тръгне в малко по-различна посока. От екипа заявяват желание да правят комедиен таблоид, каквото и да означава това. Така или иначе, досега не правеха материал в сух и документален вид, но запознати твърдят, че шоуто ще пробва да използва опита на Мария от "Господари на ефира" и "Пълна лудница", за да освежи "Папараци". Всъщност шоуто вече ще носи различно заглавие - "Папараци - Ново 20!".


Това не е единственото "ново" в живота на Марчето. Преди седмица тя официално показа новата си изгора - Ивайло "Нойзи" Цветков. С него Мария се появи на купона по случай рождения ден на Кремена Халваджиян, който събра ВИП каймака в София. На партито, разбира се, бе и бившият й - Димитър Рачков. И той използва случая, за да покаже новата блондинка в живота си, плеймейтката Анита Димитрова. Двамата се появиха под ръка и това сложи край на упоритите слухове, че комикът е интимен с моделката. Двамата обаче не коментират нищо на този етап - може би чакат, за да проверят дали връзката им е достатъчно силна, за да се обясняват публично в любов един на друг.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама