Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8868454 www.bgdnes.bg

Сузанита обсипа гаджето със злато

Родата на певицата одобрява Денис

Любов, която няма да потъне!
Това изживява Сузанита с гаджето си Денис. Скандалната певица най-накрая се кротна благодарение на любимия си. За да му се отблагодари, Сузи подари на Денис специална възпоменателна медална емисия, посветена на 100-годишнината от създаването на "Титаник". Тиражът е лимитиран и има само 1912 екземпляра в цялата страна.
"Ако знам какво е любов, то е благодарение на теб", пише Сузанита под една от снимките с Денис.
Луксозният подарък пловдивчанката прави спонтанно само за да покаже чувствата си на любимия.
Двамата са неразделни, а Денис следи изкъсо половинката си да не прави щуротии. 17-годишната тийнейджърка дори запознава избраника си с известното си семейство. Орхан и Шенай Мурад приемат Денис и са му безкрайно благодарни, че е поел грижите за дъщеря им. Тя го води на семейна сбирка в Павел баня.
Младежът е неотлъчно до Сузанита по време на всяко нейно участие, вози я, пази я и после я прибира. Той дори ходи заедно с нея на фризьор, маникюр и я чака чинно да приключи. Според слуховете Сузи все по-рядко се прибира при родителите си и повечето вечери прекарва в дома на Денис.


Сузанита се впуска в бурната си любовна връзка в изключително труден за нея момент. Дъщерята на Орхан Мурад се лекува от зависимостта си към наркотиците и именно Денис й помага да превъзмогне трудностите.
Макар да се опитва да се отърве от всичките си пороци, тя продължава да демонстрира провокативно поведение в социалните мрежи. Разголените секси пози преобладават на кадрите в профилите й, а Денис явно няма нищо против и дори се снима разголен заедно с половинката си.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама