Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8872785 www.bgdnes.bg

Блондинката Ева аут от "На кафе"... засега

След разпрата в шоуто на Гала 

Не е ясно септември какво ми предстои, казва Веселинова 

Големи промени в "На кафе" от есента! Феновете най-вероятно ще останат без Ева Веселинова, която обяви, че засега не е ясно дали през септември ще е част от сутрешното шоу.
"Август ще се отдам на почивка, а от септември... Още не се знае къде и какво ми предстои. Успешна седмица, приятели!", сподели Ева Веселинова. Феновете веднага се развълнуваха, обявиха бойкот на "На кафе" и се заканиха да не гледат Гала, ако младата блондинка не е до нея. "Засега нищо не е ясно", отговаря Ева Веселинова лаконично на въпросите наистина ли е аут от шоуто.


Както "България Днес" първи писа, в "На кафе" тлее голяма вражда, която от време на време избухва в огнени скандали. В центъра на събитията са именно Ева Веселинова и Андреа Банда Банда.

Реклама

Русокосата бивша участничка на "Мис Плеймейт" и малката влогърка са тежко скарани и пред камера редовно се заяждат с неуместни шеги и подхвърляния. По информация на злите езици Ева Веселинова имала и чести спорове с Гала, които прераствали в откровени скандали, при това твърде често. Сексапилната блондинка уж се готви за заместничка на Гала, ако Гала някой ден слезе от ефир - но дали е възможно подобно нещо да се случи преди 2050-а?


Факт е, че за Ева Веселинова нещата са неясни от септември. Затова тя побърза да напише прощално съобщение с феновете на "На кафе":
"Измина още един телевизионен сезон. Искам да благодаря на вас, зрителите, че ни изтърпяхте. Надявам се да съм виновна за поне една ваша усмивка дневно. Правих всичко с много любов и надежда, че островът на доброто настроение, който се опитвахме да бъдем, направи живота ви малко по-лек в тези тежки времена. Благодаря на целия екип за лудата година в "На кафе". Имаше всякакви емоции, но накрая остават само красивите неща, а те са много. Благодаря и на всички вас за подкрепата през тази година и за хилядите съобщения, които ми изпращахте. Да имате много хубаво лято! И да не забравяте да се усмихвате, защото накрая само това ни остава като спомен. Колеги, благодаря ви!"

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама