Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8875470 www.bgdnes.bg

Край! "Откраднат живот" може би спира завинаги

Всичко зависи от публиката, ако ни иска, продължаваме казва Евтим Милошев

Сериалът няма накъде да се развие повече, призна актьорът Филип Буков

Край! Най-дългият сериал в българската история - "Откраднат живот", може би ще спре завинаги!
"Всичко зависи от зрителите. Ако те искат да продължи, ще направим още сезони. Няма ли голяма гледаемост, приключваме. И предни сезони сме мислили да кажем "край", ала виждаме, че зрителите искат още и още. И продължаваме да правим", разкри пред "България Днес" продуцентът на "Откраднат живот" Евтим Милошев.
По думите му, нагласите са такива, че може би след повече от 500 серии най-успешната родна продукция трябва да хлопне кепенци.
В момента текат снимките на десети сезон на "Откраднат живот". Те ще продължат до края на септември.
"Сериалът няма как да се развие повече - призна пред вестника актьорът Филип Буков, който нашумя с ролята на "лошия" доктор Хаджихристев. - Говори се, че това ще е последният сезон на "Откраднат живот", добавя още младият актьор.
Марта Вачкова също призна, сериалът свършва. Екранната сестра Жекова обяви това в тв интервю.
"С колегите ми снимаме последния сезон от поредицата", разкри Вачкова.
Новият сезон на "Откраднат живот" ще бъде осеян с куп изненади. Драматични развръзки ще има почти във всяка една серия.
И в десетия сезон на лекарската драма ще бъде засегната най-сериозната и най-коментираната тема не само в България, а и по света - коронавируса. Сюжетната линия ще сблъска лекарите от болница "Св. Кирил" с тежкото заболяване, което върлува из всяка точка на планетата.
Заради мерките, свързани с борбата срещу коронавируса, актьорите са задължени да носят маски дори и на снимачната площадка. Не се допуска и струпване на много хора на едно място.
"Не ми е трудно да сме с маски и шлемове по време на снимките. Все пак това вече се превърна в ежедневие за всеки. Лошото е, че с маски не се виждат лицата ни. Чува се само един глас. Не се вижда играта на актьора", казва още Филип Буков.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама