Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8875873 www.bgdnes.bg

Сървайвър в парка "Липник"

Нестандартно изпитание край Русе 

16 мъже и 8 жени трябва да оцелеят два дни в дивата природа 

Риалити предавания за оцеляване се превръщат в реалност!
16 мъже и 8 жени ще трябват да оцелеят два дни в дивата природата на лесопарк "Липник" край Русе. Сечене на дърва, плуване в открити води, намирането на храна и построяването на временни постройки са само част от вероятните изпитания, с които ще се сблъскат гладиаторите, както ги определят организаторите на приключението.
Изпитанието на човешките възможности ще обединява битки от типа на тези в популярните телевизионни предавания "Фермата", "Сървайвър" и "Игри на волята". Различното тук е, че гладиаторските дуели ще бъдат не пред камерите, а в реални условия. Накрая ще "оцелеят" само един мъж и една жена.


На запитване какви точно ще са изпитанията, организаторите на "Арената - предел на възможностите" отговарят: "Когато се запишеш в риалити предаване, знаеш ли какви ще са игрите?! За тях ще са необходими съвкупност от качества като бързина, съобразителност, ловкост, ум, воля, сила, издържливост и др. Изпитанията ще позволят на всеки в нормална физическа форма да се пробва. И не, не обмисляме да ви караме да ядете гадости".
Сървайвърът в лесопарк "Липник" е планиран да се проведе на 19 и 20 септември, като до 16 август може да се записват смелчаги, които искат да си опитат късмета. За участието се заплаща такса, а събраните пари ще бъдат дарени за благотворителност. Участие в приключението вече са потвърдили бившият футболист Алек Манолов и Веселин Василев-Майора, като и двамата бяха сред най-активните участници във "Фермата".

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама