Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8879152 www.bgdnes.bg

Предложение за брак с бухалки

Екшън в Пловдив 

Оливер първо уплаши, а после разсмя любимата си Глория

Иво АНГЕЛОВ

Засичане с автомобили, блъскане между здрави момчета и заплахи с бухалки...
Това не е сюжет за холивудски екшън, а нестандартно предложение за брак в Пловдив. Авантюристичната сцена с романтичен привкус се разиграва на бул. "България" в града под тепетата и веднага приковава вниманието на уплашени граждани.


Оливер и Глория са заедно от четири години и младежът решава, че е време за по-сериозна стъпка в живота му. Успява да уговори десетина свои приятели да участват в конфликта с автомобили, фалшивия бой, както и в размахването на бухалки, за да изглежда сцената максимално реалистична.

Реклама


"Исках предложението ми за брак да е нещо незабравимо и този ден да го помним завинаги. Приятелката ми Глория имаше рожден ден 27 юли и й казах, че съм запазил вила извън Пловдив. Тръгнахме с коли, а по сценарий голф трябваше да ни засече. Видях, че наблизо има полицаи - отидох и ги предупредих какво ще се случва, а те ми казаха да бъдем внимателни. Карахме с 20 км/ч и на аварийни светлини, така че нямаше опасност за никого. По мой сигнал започна сцената - две здрави момчета ни засякоха, започна размяна на псувни и се показваха средни пръсти. В очите на Глория видях много страх", разказа пред "България Днес" 27-годишният Оливер Тонев.


Екшънът се разиграва повече от реалистично, но когато Оливър вижда, че приятелката му приема все по-зле нещата, решава да действа.
"В багажника на колата имах предварително подготвени конфети, балони и наша обща карикатура с предложението за брак. Паднах на коляно и я попитах дали ще се омъжи за мен. Тя нито за секунда не се поколеба и каза "да", разказва щастливият младеж.


След момента на истината двамата се прегръщат пред одобрителните възгласи и ръкопляскания на приятелите си. Емоционално реагират и хората наоколо, както и шофьорите от преминаващите коли.
Оливер и 23-годишната Глория се запознават в Кипър, където и двамата работят. Той е за повече време там, докато тя е само за лятото. Срещат се на парти и още тогава осъзнават, че са един за друг. Прибират се заедно в България в края на лятото и заживяват под един покрив.
"Когато разбрах колко добро и интелигентно момиче е Глория, нямах съмнения, че някой ден ще бъде моя жена. Голямата ми радост е, че успях да й купя пръстен, който й пасна точно, а дори преди това не бях взел размерите й", добави с усмивка Тонев.


Наскоро Глория завършва висшето си образование по "Балканистика", така че хубавите поводи за нея са безчет. Мислят и за сватба, но догодина.
"Вярваме, че до тогава ситуацията с коронавируса ще се успокои и ще можем да отпразнуваме щастливия си ден. Мислим за сватба в тесен кръг, с най-близките ни хора", завърши с оптимизъм креативният младеж.
Желаем им да са живи и здрави!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама