Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8882938 www.bgdnes.bg

Еротичен танц събира плеймейтка и Мистър София

Новата светска двойка се залюбва на сцената

Гореща плеймейтка и първият подгласник на Мистър София са най-новата светска двойка. "България Днес" хвърля светлина за първи път за любовната връзка между Вероника Илиева и Добрин Гошов.
Тя пламва на сцената на конкурса "Мис Левски Г" на Слави Трифонов по време на еротичен танц. Това е една от задачите за участничките, една от които е Вероника. А Добрин е партньор на Вероника в секси танца.
След това искрата между двамата се засилва и се стига до друг конкурс, в който този път участие взима Добрин - "Мистър София". Пред многобройна публика следва нов еротичен танц, който е част от надпреварата. Докато двамата страстно увиват тела един до друг, се стига до гореща целувка, която нажежава страстите.


"Връзката ни е отскоро, но още като го видях и опознах, исках да има нещо между нас. Когато беше конкурсът, се случи всичко. Беше само танц, но се стигна до целувка", разкри пред "България Днес" фитнес инструкторката Вероника, която участва и в миналогодишния конкурс "Мис Плеймейт".


Добрин, на когото малко не му достигна да грабне титлата за най-красив софиянец, е на 20 години и учи "Хранене и диететика" в Пловдив. Професионално се е занимавал с волейбол четири години, а след това решава да започне с фитнеса и спазването на режими. Фитнес треньор е и помага на спортуващите да изградят атлетични тела.
"Има ревност и от двете страни, защото и двамата се снимаме често и сме заглеждани. Държим на здравословния начин на живот, здрави тренировки и пълноценно хранене", добави пред вестника Илиева.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама