Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8883725 www.bgdnes.bg

Лили Иванова събира Иво Димчев и 100 Кила

 Феновете искат общ проект от двамата певци

Сред най-върлите фенове на примата Лили Иванова се оказаха рапърът 100 Кила и ексцентричният изпълнител Иво Димчев.
Двамата ултрамодерни певци, които творят в съвсем различни жанрове, се срещат за първи път на концерт на Лили, разказва Димчев. Оказва се, че и двамата са големи почитатели на примата и са чести гости на изявите й, колкото и невероятно да звучи това за феновете на Килата. След тази среща двамата заформят виртуално приятелство.
"Килата е единственият български певец, който ми честити рождения ден всяка година с видеосъобщение на лични. За първи и последен път се видяхме на концерт на Лили Иванова преди няколко месеца" - разказва Иво. В края на юли месец Димчев е уважил колегата си на негово участие във Варна, където са си разменили телефоните, споделя още той.
Разкритията за топлите приятелски чувства между рап певеца и Димчев накараха феновете им да агитират за общ проект. Това ще е нещо съвсем ново и различно и за двамата и ще бъде истинско събитие в шоубизнеса.
"Килата, рапър номер 1, и Димчев, един от най-колоритните родни артисти, ще отвеят конкуренцията. Никой няма да може да им стъпи на малкия пръст" - нетърпеливи са почитателите им в интернет, докато Иво и варненският рапър все още не издават дали ще се подведат по мераците на публиката.


Още по-привлекателна за феновете е идеята 100 Кила да последва примера на колегата си и да започне с частните концерти в домове, коли и палатки. Пърформанс артистът Димчев прекара карантината, изнасяйки частни онлайн концерти в домове на свои почитатели, а миналия месец пееше по морето - в палатки, каравани и лодки. Килата все още залага на клубните участия, но никога не е късно да се впусне в предизвикателството на "домашните концерти".
Килата и Димчев са успели да присъстват на едно от последните участия на Лили Иванова. Примата се готвеше за голямо турне с обиколка на много български градове, но коронавирусът провали плановете й. Въпреки че до последно Лили се трудеше усилено за концертите си, в средата на юни тя обяви, че отменя всичките изяви, за да е дисциплинирана и съпричастна.
За разлика от естрадната звезда 100 Кила не спира с участията по морето. Явор, който се готви и за поправителна матура през есента, всяка вечер обикаля родното Черноморие и вдига градуса на настроението.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама