Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8883810 www.bgdnes.bg

Шок! Джорджано като Жокера

Изпълнителят на "Отиваме на купон" пременен като култов злодей 

Джорджано е специален. Той празнува Хелоуин по-рано от останалия свят. Изпълнителят на незабравимите строфи "Отиваме на купон" отбелязва празника на духовете и вещиците в началото на август вместо в късна есен.


Мирослав Стоянов, както едно време се наричаше Джорджано, вече представи и хелоуинската си премяна - той е Жокера.
Между другото на маскирането като Жокера се гледа с изключително лошо око в последните близо 10 г. в чужбина. През 2012 г. психопатът Джеймс Холмс откри безразборна стрелба в американска кинозала по време на прожекция на филм за Батман. Холмс се обяви именно за Жокера, заклетия враг на Батман от комиксите и филмите, посветени на героя.
Около всеки Хелоуин медиите на Запад гърмят - "Не бъдете Жокера!", "Не се маскирайте като Жокера" и призовават за уважение към жертвите на терора.


Притесненията бяха особено силни преди година, когато по екраните се появи новият филм за злодея, изигран от Хоакин Финикс. Стотици кина в САЩ взеха мерки и не допускаха маскирани, гримирани или преоблечени зрители в залата от страх да не се повтори трагедията.
Джорджано съвсем не се притеснява от кофти асоциациите, които може да направят хората с избора му на грим. Преди няколко месеца той преживя жизнеутвърждаващо и жизнепроменящо събитие - мина маршрута Ком-Емине. За прехода по билото на Стара планина Джорджано се обзаведе с палатка, челник, туристически обувки... Редовно пускаше видеовключвания от 600-километровия маршрут, който обикновено се взема за 20-на дни.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама