Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8883886 www.bgdnes.bg

Мария влиза в "Маскираният певец"

Фолкпевицата ще се върне на сцената след края на предаването

Най-новото тайно попълнение в "Маскираният певец" е Мария.
Фолкдивата, която преди дни обяви, че слиза от сцената, ще участва в предаването на Маги Халваджиян. Според слуховете именно риалити форматът става причината Мария да сложи фиктивна точка на кариерата си. Планът на Отварачката е по този начин да успее да се прикрие по-добре. На чалга певицата няма да й се налага да търчи по участия след края на предаването, което миналата година беше основен проблем на колежката й Алисия. След края на някои от лайфовете тя трябваше да пее в различни клубове в страната, което й коства огромни усилия. Така стратегията на Отварачката да успее да се задържи по-дълго на сцената на "Маскираният певец" става още по-успешна.
Феновете са сигурни, че Мария ще се върне в компанията след края на риалитито. Според клюкарските форуми бившата изгора на Хриси Гущеров бързо ще дотърчи обратно при Митко Пайнера, за да я върнат обратно. Почитателите на "Маскираният певец" са категорични, че Мария ще бъде изключително лесна за разпознаване заради отличителните си белези - ниския ръст и специфичния глас.


Шеговити коментари се завъртат и около евентуалния избор на костюм за певицата. Според майтапчиите е редно Мара да заложи на отварачка или бутилка бира, макар това да е ясен жокер, който ще я издаде със сигурност.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама