Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8886216 www.bgdnes.bg

Сашка Васева вдига сватба

Синът на фолкзвездата Христо доведе снаха, лудо влюбен е

Снаха за чудо и приказ си има фолкфурията Сашка Васева, видя "България Днес".
Близки до фолкзвездата издават, че блондинката се готви за сватба в близко бъдеще. Синът на Сашка – Христо-Никола, повече от година е лудо влюбен в негова бивша съученичка. Красавицата Йоанна и звездният наследник демонстрират сериозни отношения и дори вече живеят под един покрив, издават запознати. Младежите се носят на крилете на любовта, пътуват много и са заедно нонстоп. Васева безрезервно подкрепя избора на сина си и е доволна от красивата Йоанна.


Христо-Никола е по-голямото дете на 53-годишната фолклегенда. През 2019 Сашка изпрати с пищен абитуриентски бал наследника си, който завърши с отличие столично училище. Тогава мускулягата беше един от най-желаните ергени сред връстничките си, но единствено брюнетката Йоанна е успяла да спечели сърцето му.

Реклама


Зеленоокият младеж се изявява от няколко години като модел. Близките му го описват като срамежлив, но пък той има намерение да се развива в шоубизнеса, също като популярната си майка. Сашка има и дъщеря - Христина-Елена, която също като брат си се занима с мода, но е още малка за по-сериозна кариера.

Децата на Сашка са от бизнесмена Христо Бакърджиев, с когото Дупнишката Мадона живее вече повече от 20 години. Бракът им, подобно на много други връзки, претърпява трусове през годините. През миналото лято упорити слухове за развод между тях ядосаха Сашка. За проблема в брака им се заговори, след като изпълнителката на турбохита "Леовете в марки" промени статуса си във фейсбук. От "омъжена" семейното положение на Васева премина в "сложно е", но певицата категорично отрече с мъжа й да са пред раздяла.


Въпреки приятните емоции около щастието на сина си, преди да мисли за сериозна подготовка за сватба, Сашка трябва да успее да излекува очите си. Певицата страда от атрофия на очния нерв и е загубила почти напълно способността да вижда. Тя има 90% слепота и се нуждае от лечение в чужбина - електростимулация, която ще й струва колосалната сума от 20 бона. Певицата все още има участия, на които й се налага да пее през по-голяма част от времето седнала.
"Моля, приятели, помогнете който с каквото може за събирането на средствата за лечението на очите ми" - зове Сашка, оставяйки и банкова сметка:
IBAN :BG20STSA93000026700920
BIC:STSABGSF

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама