Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8893148 www.bgdnes.bg

Бившият на Мария Илиева взема детето

 Младокът и певицата си простиха търканията, Георги събира малчуганите си

Бившият любим на певицата Мария Илиева си взе сина от поп звездата, видя "България Днес".
Младокът Георги Михайлов, който е баща на единствения наследник на Мария - Александър, ще прекара известно време със сина си. Георги е на море с почти 3-годишния Алекс и второто си дете. Михайлов има момиченце от красивата Владислава, с която сключиха брак миналото лято.

Момиченцето се казва Йоанна и през зимата ще навърши годинка.
По всичко личи, че всички търкания между Илиева и семейството на екслюбимия й са в миналото. Хитовата изпълнителка няма нищо против Алекс да прекарва време с татко си. Мария не крие, че е отдадена на първо място на детето си, но осъзнава, че за него е важна и връзката с другия му родител.

Реклама


В момента младокът, който е от богато семейство и развива собствен бизнес, се наслаждава на морски приключения с двете си деца. Умилителни снимки от почивката на семейство Михайлови показват истинска идилия между доведените братче и сестриче. Георги се изявява като татко за пример и въпреки ранната си възраст, изглежда, че бащинството му се удава.


Татуираният мачо е единственият мъж, когото Мария Илиева е показвала през последните години. Връзката им предизвика вълна от коментари, най-вече заради голямата разлика във възрастта - цели 14 години. Двамата демонстрираха сериозни отношения, според слуховете готвеха и сватба.


"Не съм планувала да отглеждам сама детето си. С бащата на Александър не се получиха така нещата, както бяхме планували" - споделя Мария в едно от най-личните си интервюта.
Певицата не спира да работи въпреки постоянните грижи около сина й. Брюнетката готви голям концерт в "Арена Армеец" догодина, ако ситуацията с коронавируса позволява.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама