Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8896354 www.bgdnes.bg

Капчикова по стъпките на Мъск

Ианик и Ивиан са имената на бебетата й

По стъпките на Илон Мъск тръгна Ася Капчикова. Милионерът изобретател кръсти сина си X A-12, а близнаците на Ася Капчикова също носят странни имена - Ианик и Ивиан.
Ако има състезание по избор на интересни имена, то в родината ни бившата плеймейтка щеше да води класацията.
Благозвучните имена на децата на Ася навеждат феновете й на мисълта, че бащата е чужденец. Бебетата, които плймейтката упорито крие, бяха орисани по време на тържествена погача, от която станаха ясни и имената им. Надпис върху изкусно направената торта разкрива, че близнаците се казват Ианик и Ивиан.


Освен сладкарския шедьовър Ася поръчва и красива украса от балони, точно както е модерно в момента. В последно време нито една светска погача не минава без подобен тип балонени арки и меденки във формата на бебешки крачета и мечета.

Реклама


Тривиалните сладки присъстват и на погачата на звездните близнаци. Известната им майка събира куп приятелки, които да орисат синовете й. Грандиозното тържество се проведе в известен столичен ресторант, а самата Капчикова пусна видео и снимки от погачата. На събитието плеймейтката кани две от най-близките си дружки - Теофана и Вили, които пускат и първите снимки от събитието. Противно на очакванията, на партито не присъстват известни личности. Дори и Гери-Никол, с която бяха изключително близки през годините, не поздрави Ася за празника. Бившата плеймейтка не покани и колежки от конкурса, на който се явява през 2015 г.


Ася упорито се опитва да остави на заден план миналите си изяви и бурните си връзки. След като афишира връзката си с Криско, Капчикова преживява няколко страстни, но мимолетни любови. В последните две години тя е щастливо обвързана с бащата на Ианик и Ивиан, чиято самоличност крие.


Само за 40 дни след раждането на двете си бебета Ася успява да влезе в топ форма. Тя ежедневно информира феновете си колко точно й остава до свалянето на заветните 6 кг, с които се бори.
"Забременях 44 кг. Родих с тегло 64 кг. В момента - 2 седмици след раждането, съм 50 кг, без диети, защото кърмя децата си и ще продължа да го правя! Чувствам се прекрасно, а и мисля че изглеждам така!", пише скоро след прибирането си от болницата Капчикова.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама