Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8900737 www.bgdnes.bg

Мис Плеймейт Михаела Тодорова: Не съм участвала в порно, само в еротика!

В клипа ми няма секс, вече съжалявам, че съм го направила

"Не съм участвала в порно!"
Така Мис Плеймейт Михаела Тодорова опроверга пред "България Днес" публикациите, че е участвала във филм за възрастни.
От няколко дни в социалните медии се върти клип, в който русото изкушение позира по сексапилно черно боди. Мишето показва завидни форми на дупето, а в края на видеото сочната й гръд е намачкана от мъжка ръка. Клипът продължавал със здрав секс, твърдят клюкарите, в който главно действащо лице е Тодорова.
Видеото е качено в специализиран сайт за възрастни. Платформата е достъпна само за чужденци. И срещу заплащане те могат да видят креватните изпълнения на сексапилната носителка на короната "Мис Плеймейт".
Според мълвата, за да се окичи с титлата "Мис Плеймейт", Михаела трябва да се съгласи на секс с организатора Христо Сираков. Второто условие било да се снима в порно, което да се пусне в специализиран сайт.


"Този клип го заснех преди четири години. Не знам защо чак сега излиза. Видеото е еротично. Направихме го с мой добър познат. Той има еротичен сайт. В него се качват видеа, в които няма секс. Просто пръскам сексапил. Заигравам се с камерата. Нищо повече. Аз нямам полов контакт с мъж в този клип. Вече съжалявам, че съм го заснела", признава си Мишето.

Реклама


Плеймейтката вярва, че пускането на видеото и твърденията, че участва в порно, са поредната атака срещу нея. Според блондинката всичко е направено от злоба от нейни недоброжелатели.
Това е поредна атака по русото изкушение. Малко преди конкурса "Мис Плеймейт" за Михаела Тодорова се заговори, че е компаньонка. За един сеанс тя прибирала скромната сума от 200 евро.
"Не се продавам за пари - избухна пред вестника Тодорова. - Тогава едно от момичетата пусна тази гнусна "новина" срещу мен. Сега знам, че отново зад тези атаки стои някой, който не ме харесва. Не съм направила нищо на никого. Говори, че съм наркоманка. Взимала съм пико, каквото и да е това. Вече не се вълнувам толкова много какво се говори за мен", казва още силиконката.


Михаела е категорична, че тя е една от малкото, а може би й единствената, която не си купува титлата "Мис Плеймейт". Припомняме, че носителки на короната в предни години са Златка Райкова, адашката й Златка Димитрова, Николета Лозанова и други видни бръмчалки.
"Като ме погледнете, аз съм типичната плеймейтка. Висока, със супер секси тяло - демонстрира самочувствие блондинката. - Разбих конкуренцията. Нямах равна. Сринах другите момичета. Нито съм правила секс с Христо Сираков, за да спечеля, нито съм си плащала. Просто бях най-красивата и сексапилна мадама", добавя още Тодорова.
Красавицата наскоро изгря в новия клип на Криско. Плеймейтката е главна героиня във видеото към парчето "Хубаво ти беше". Мишето отново пръска сексапил отвсякъде и е показана в най-добрата си страна.
Тодорова все по-често получава главните роли в парчета на родни изпълнители. Само преди няколко месеца тя се озова в епицентъра на скандал, след като се снима полугола в Съдебната палата за клипа на друг популярен рапър.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама