Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8902221 www.bgdnes.bg

Любо Киров хвърли патериците!

По случай ЧРД на Орлин Горанов! 

След травмата на наградите на БГ Радио 

Ура! Любо Киров отново е на крака! Певецът се възстанови и хвърли патериците след поредната тежка травма отпреди месец и вече ходи свободно, видя "България Днес".
Щастливата вест идва на много специален повод - рождения ден на Орлин Горанов. През уикенда рицарят на родната естрада навърши 63 години и събра на купон стройна дружина купонджии.


Освен Любо Киров на купона с усмивка от ухо до ухо бе Алекс Раева, която документираше всичко с телефона си. В центъра на събитието бе и Катето Евро, която в кулминацията на вечерта се разчувства, разпя и разплака. Запрегръща Горанов и го разцелува, същото стори и с Валя, половинката на Орлин.

Реклама


Любо Киров също се разпя на купона. Преди малко повече от месец той контузи крак покрай церемонията по връчването на наградите на БГ Радио. За карък буквално часове преди да се качи на сцената, за да пее с Павел и Венци Венц общото им парче (което спечели отличие за "Най-добра песен на годината"), Любо падна и се контузи лошо.
"Не му върви на този човек с краката!", съчувстват му колегите Павел и Венци Венц, които взеха вместо него наградата. Те разкриха, че по време на репетицията Любо Киров успява да се контузи и веднага е откаран в болница, където постъпва в операционната.


Бившият фронтмен на група "Те" има неприятен опит с травмите на краката. Преди почти 10 години и отново в разгара на лятото Любо преживя тежък инцидент на една варненска сцена. Падна и счупи крак, но за лош късмет травмата бе сериозна. След седмици в гипс и операция Любо Киров проходи с патерици и с горчива гордост показваше на телефона си една рентгенова снимка. На нея се виждаше костта, подсилена с няколко пирона. Затова и заради съботното контузване веднага Любо Киров бе закаран в болница.


"Изпратихме му видео от връчването на наградата, да ни види!", споделиха Павел и Венци Венц, след като взеха приз за "Най-добра песен на годината".


Ден преди да уважи Орлин Горанов пък, Любо Киров изкара и участие на морето. Внимаваше много по сцената, за да няма повторение на ужаса от юли. Желаем му да няма повече подобни инциденти.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама