Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8902264 www.bgdnes.bg

Гола снимка ядоса Андреа Банда Банда

Фен й праща мъжкото си достойнство, водещата бясна

Развратен фен успя да ядоса Андреа Бандова, позната със запомнящия се псевдоним Банда Банда.
Позитивно настроената влогърка Андреа успя да се разгневи заради неприлична снимка. Водещата от "На кафе" се оплака в мрежата, че псевдопочитател й изпраща мъжкото си достойнство си на снимка. Със свалени гащи, смелчага решава да си пробва късмета по безумен начин.
"Може би получаваш и други такива снимки, но тази е различна според мен!", гласи палавото послание под фотоса на развратника.
"Това е много масово явление, много момичета/жени с популярност получават подобни снимки, просто ги игнорират и не говорят за това, защото е неловко", споделя Андреа пред "България Днес".
Тя е категорична, че пращането на голи снимки е сериозен проблем, на който трябва да се отдели нужното внимание
"Получих много позитивни отзиви от по-малки момичета, че повдигам темата и говоря за това. Не мисля, че подходът "да игнорираме негативните коментари и с тях и неловките и да се правим, че ги няма" е правилен, както сякаш е прието. И такива съвети получавам от други хора, които се развиват "под светлината на прожекторите", допълва още Банда Банда.


По думите й тя получава десетки съобщения от подрастващи девойки, които изпадат в подобни ситуации. Едно от тях е от 14-годишна нейна последователка, която казва, че й е омръзнало да получава срамотиите на 20-годишни мъже, които й задават и неудобни въпроси. Андреа казва, че остава потресена от подобен тип съобщения.
"Сега, с натиска на социалните мрежи, мисля, че е изключително важно да се говори и да се осъждат такива неадекватни постъпки. Опасно е за малките, които живеят в инстаграм, фейсбук, тик ток и буквално всеки може да каже/изпрати каквото си поиска на другия."
Андреа не получава често подобни голи снимки, но държи при всяка такава да го разгласява и да вдига шум, най-малкото за да засрами мъжете, които го правят.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама