Реклама
https://www.bgdnes.bg/sport/article/8902952 www.bgdnes.bg

Бившата на Балотели заби хотелиер

Бившата на скандалния футболист Марио Балотели заби хотелиер. Италианската красавица Рафаела Фико показа за първи път новото си гадже по време на ваканцията им в Миконос. Щастливецът е 32-годишният предприемач от Тоскана Джулио Фратини.

Той притежава няколко хотела и е заедно с Рафаела от няколко седмици. Двамата изглеждат влюбени като ученици и безцеремонно се натискат на брега на гръцкия курорт, където са уловени от папараци. Рафаела се надупва със силно изрязан бански, който не скрива почти нищо от прелестите и ляга върху Джулио, който също изглежда силно възбуден. Любовната им игра продължава и във водата, където сексбомбата яхва тосканския мачо. Самата Фико показа за първи път обща снимка с Фратини именно от ваканцията в Миконос. През последните няколко седмици италиански медии разкриха, че тя има нова връзка, но кой е мъжът до красавицата, стана ясно едва сега.
Рафаела е певица, актриса, модел и стана известна през 2012 г. с участието си в италианския "Биг Брадър". През същата година тя роди дете на Балотели, с когото имаха кратка връзка. По това време Марио бе на върха на славата си и сменяше жените редовно. Италианският национал дълго време не признаваше бащинството на малката Пиа, което доведе до скандали с Рафаела. През 2014 г. той все пак се съгласи, че е татко на момиченцето, след като направи ДНК тест. Година по-късно той подобри отношенията си с майката на детето му, която по-късно имаше връзка и с футболния агент Алесандро Моги.
По това време Балотели и Рафаела уточняваха в съда кога футболистът ще може да вижда дъщеричката си. В момента двамата поддържат приятелски отношения, а малката Пиа често гостува на татко си. Наскоро той показа малката Пиа на терена преди мач на последния му клуб "Бреша".









Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама