Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8905490 www.bgdnes.bg

Кокала: Сега нямам място на "Герена"

При Тити Кярията ли да отида?, пита бившият треньор на сините

"Нямам сега място на "Герена", а и никой не ме е търсил. Наско явно ми е забравил телефона". Това казва с тъжна нотка в гласа Емил Велев-Кокала. Във форумите на левскарите в социалните мрежи тръгна инициатива последният треньор, извел отбора до титла през 2009 г., да се завърне в родното гнездо.
"Сега научавам за тази инициатива. Хубаво е, че ме помнят и уважават феновете", смее се с изненада Велев на новината, че е тръгнала инициатива за завръщането му начело на любимия отбор.
"Истината е, че никой не ме е търсил. Сираков не ми е звънял и "Здрасти" да каже. Но той сега има страшно много грижи и сигурно не може дори да се наспи. Хич не му завиждам. "Левски" е в трагично състояние и дано той успее да се справи, но ще е адски трудно", коментира още Кокала.
Бившият полузащитник на "сините" не е никак съгласен на Константин Папазов да бъдат дадени 30% от акциите на клуба.


"Какъв е тоя Тити? Плачко! Къде да се върна - в родния си клуб, или при Тити Кярията - изригва Велев. - Този човек се намества там, където има кяр за него, това е той! Левскар е, защото така му изнася. Чудя се какво ще направи и откъде ще намери пари, но да видим."
Коментарите в социалните мрежи под инициативата за завръщането на Кокала са вече над 400. Преобладават мнения като "Отличен вариант" и "Кокала не дава да му се намесват в селекцията, не е лизач и затова няма да го вземат".
Самият Велев израства от малък в "Левски" и е от поколението, което в мъжкия футбол наложиха Иван Вуцов и Добромир Жечев в края на 80-ге години на ХХ век. Заедно с Наско Сираков, Божидар Искренов, Краси Коев и други се превърнаха в любимци на публиката и в един от най-добрите отбори в историята на клуба.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама