Реклама
https://www.bgdnes.bg/18-plyus/article/8905671 www.bgdnes.bg

Не сте я виждали така! Елен Колева чисто гола

Синеоката актриса като ангел 

Елен Колева както никога досега не сте я виждали! Пригответе се за най-смелите снимки на светлооката красавица!
Елена Калевска, както вече нарича себе си актрисата, е съвсем гола. Звездата от "Шивачки" се съблича за фотосесия. Кадърът се появи в интернет в средата на седмицата и запали мрежата, но веднага бе изтрит. Може би Елен Колева чака по-подходящ момент, за да го представи пред широката публика, а може би засега просто иска да му се любува насаме и да го показва само на най-близките си.


Това, че снимката се появи едва за миг в интернет и бе изтрита, не означава, че завинаги е изчезнала. Предвидливи люде успяха да запазят горещия фотос, на която Елен Колева е без нищо и едва-едва се прикрива с ръце. Снимана в цял ръст, актрисата е застанала пред изписана стена, на която с червено са нарисувани огромни криле, а отгоре с четка е написана крилата фраза - "Не можем да живеем в илюзия, освен ако не допринасяме за нея". Елен е скръстила крака, сложила е ръка между тях, а с другата прикрива пищен бюст. Косата й е пусната, а самата тя гледа замечтано нагоре. Същински ангел.


Актрисата има опит с актовата фотография, но никога досега не се бе показвала в толкова смел кадър. Преди няколко месеца тя пак взриви мрежата. По време на карантината се пусна гола от ваната - само по хавлия на главата. Черни лепенки, поставени на плюс, прикриваха зърната й.
"Не се притеснявайте за "лошата си репутация". Защото лоша репутация е да живееш така, както не им се иска на другите", споделя Елен Колева. Тя е в период на преоткриване на собственото си "аз" и търси начин да разчупи рамките. Пожелаваме й успех и да ни радва с подобни проекти още дълго време!

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама