Реклама
https://www.bgdnes.bg/bulgaria/article/8905675 www.bgdnes.bg

Крис Костов ДИСКРИМИНИРАН заради вида си

Казаха ми, че приличам на момиче, жалва се изпълнителят

Кристиан Костов е дискриминиран заради вида си. На талантливия певец, който класира България на второ място на "Евровизия", му е отказана помощ от таксиметров шофьор. Причината - приличал на момиче.


Сцената се разиграва в руската столица Москва, където Крис и семейството му живеят от години.

Реклама

За това се оплака самият изпълнител.


"Помолих шофьора да ми помогне с куфарите. Той ми се сопна и ми каза да се оправям сам. Изглеждал съм като момче, което прилича на момиче", ожали се Крис.


От няколко години музикантът залага на малко по-екстравагантен вид. Костов се опитва да следва като наречения "Кей-поп модел" (модерна форма на южнокорейската поп музика Ц бел. авт.). Кристиян е с дълга коса, която редовно връзва на опашка. Облича се с дълги дрехи, а понякога се гримира.


"В случай че имате лош ден, помнете, че всичко ще бъде наред. Бог да благослови хора като този шофьор. Той сигурно е объркан или много тъжен", казва певецът по адрес на таксиджията.


В същото време звездният изпълнител се заема с тежката задача да ремонтира дома на родителите си. Кариерата на Крис от няколко години се развива стремглаво нагоре. Той вече печели повече от добре. С част от парите, изкарани от концерти и участия, Костов ще освежи имота на семейството си в Москва.


"Не смятам да инвестирам парите си още в собствено жилище - признава Крис. - Ще помогна с лични средства за апартамента на родителите си. Той има нужда от ремонт и искам да им помогна", казва още Костов.

Реклама
Реклама
Реклама