Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8905694 www.bgdnes.bg

Ламбо предрекъл успеха на Део

Синът на Стефан Данаилов открива таланта на бившия барман

Невинно пожелание и автограф от Стефан Данаилов предначертават пътя и успеха на Део.
"С пожелания за звездни мигове!"


Това пише Ламбо като пожелание на невръстния Деян по време на случайна среща. Део разказва, че със Стефан Данаилов се оказват в съседни купета по време на пътуване с международния влак София-Москва. Тогава все още хлапак, Део подава на Мастера книгата, която чете, върху която да сложи автограф.
"Никога няма да го забравя! Подадох книжката си "Небивалици" на Доналд Бисет и Стефан Данаилов ми написа това послание и ми даде автограф", разказва развълнуваният водещ на тотото.
Спомените на Део от този ден са много силни. Той разкрива, че се развълнувал силно, когато вторият му баща Сергей го привиква в купето, където си говорил с Мастера.

Реклама


Години по-късно доведеният син на Стефан Данаилов - Росен Цанков, става и откривател на Део. Преди повече от две десетилетия, когато Део е само обикновен барман в столично заведения, Росен и Нико Тупарев организират кастинг в същия бар. Всички, които се явяват на кастинга за водещи на тв предаването "Джубокс", не стават. Росен се впечатлява силно от харизмата на Део, който тогава хал хабер си няма как се прави телевизия и как се води предаване.


"Бях на работа и Росен дойде и ми каза, че след месец започваме "Джубокс" по Канал 1", разказва Славчев, който, макар да е на 44 г., продължава да изглежда на 20.
"Росен е човекът, който до последно се е застъпвал за мен и е твърдял, че ще се справя добре. Тогава нямах ясна представа какво точно ще се случва", допълва тв водещият.
Синът на кинолегендата се превръща в откривател на един от най-популярните водещи у нас. Део с умиление разказва първите стъпки в телевизията, които му дават и път в живота.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама