Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8909141 www.bgdnes.bg

Ивана с гадже на морето

Певицата си хвана млад момък

Ивана най-накрая откри точния човек. Изпълнителката на "Шампанско и сълзи" е на почивка с младо гадже, научи "България Днес".
Звездата е забелязана да плажува в Равда с мистериозен момък. По думи на очевидци мъжът до Ивана е значително по-млад от нея. Двамата демонстрират огромна близост помежду си. Лежат на един шезлонг и не спират да си правят селфита, разказват курортисти.


Ивана и новият й мъж отсядат в луксозен комплекс в морския град. Двамата тънат в истински лукс, издаде самата изпълнителка.
Хотелът разполага със СПА, няколко басейна и, разбира се, е ол инклузив, за да може комфортът на звездата и новото й завоевание да е пълен.
Хитовата певица, изпяла тоталния хит "Сто патрона", от дълго време удря на камък в търсеното на правилния мъж, с когото да е завинаги. По-всичко личи, че звездите се нареждат в правилната посока и Ивана е по-влюбена и щастлива от всякога.


"Да, усмихвам се, защото всички страхове изчезват, когато те прегърне правилният човек", гласи загадъчно едно от последните послания на певицата в социалната мрежа.
Въпреки че годинките си вървят, Ивана не спира да е блян за много мъже. Певицата, която вече е повече от 20 години на сцената, слага в малкия си джоб редица бръмчалки. Една от любимките на Пайнера не спира да пръска сексапил от плажа. Ивана гордо пъчи пищния си бюст, а зад камерата е новото й гадже.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама
Реклама