Реклама
https://www.bgdnes.bg/shou/article/8909568 www.bgdnes.bg

Русев и Лана правят СЕКС в Черно море

Интернет цензурира кечистката и българина заради еротика 

Кечистът Русев и половинката му Лана правят секс в Черно море! За пикантерията се похвали самата Лана и показа кадър от еротичната им почивка у нас.
Това обаче не се хареса на интернет гигантите и Лана бе цензурирана веднага. Снимката на Русев и Лана не е нищо особено сама по себе си, както може да се убедите - двамата позират на плажа сред вълните. Здравенякът е вдигнал и държи жена си в обятията си, а двамата изглеждат по-щастливи от всякога.


Проблемни се оказват думите, с които Лана описва снимката: "Току-що правихме секс в Черно море с Миро! И в танка на Кечмания!"
Въпреки че събира за отрицателно време десетки хиляди лайкове и коментари, съобщението е докладвано от будни пуритани и на бърза ръка е цензурирано от социалната мрежа. "Този пост противоречи на правилата ни относно сексуалното съдържание", гласи официалният отговор на интернет гиганта. Е, тези цензори дали са чували за Моника Валериева и Сузанита?!
Случката изкара от равновесие Лана, която директно обвини социалната мрежа, че таи предразсъдъци към Черно море, към българския й съпруг и дори към България. И добавя: "Не разбирам защо 95% от останалите хора могат да пускат разголените си сексуални снимки тук, но аз не мога да покажа как целувам българския си съпруг в България? А всички американци в Америка могат да го правят същото! Това е дискриминация към истинската любов! Снимката ни дори не е разголена!"

Реклама


Русев, чието истинско име е Мирослав Барняшев, си изкара чудно на родното Черноморие. Освен че се отдава на страстни ласки с красивата си съпруга сред вълните, той отбеляза и важна годишнина.
"За последно с брат ми сме били заедно на Черно море преди 30 години. Благодаря ти за ваканцията!", емоционално пише Русев и показва снимка с брат си от Лозенец.


Русев изобщо не се притеснява от факта, че WWE федерацията го съкрати покрай свиването на бюджета заради коронапандемията. Звездата продължава уверено напред и може да стане част от втората най-известна кеч компания в света, IMPCACT Wrestling. Русев може и да продължи в друго поприще - това на интернет звезда, водещ подкастове.

Реклама
Реклама
Реклама
Реклама